“Bijna alle zwangeren bij ons op de IC overlijden” Video ziekenhuis Paramaribo

ziekenhuis AZP Suriname Paramaribo

Nogmaals: Het gaat helemaal niet goed met de zwangere besmette vrouwen. Bekijk de indrukwekkende beelden binnen de IC afdeling van het AZP Paramaribo en luister naar de artsen!

“Met een spoed keizersnee lukt het ze nog net om de baby’s te redden maar de meeste zwangere, veelal hele jonge, vrouwen die bij ons komen redden het niet”. De baby gaat dus zonder mama naar huis. Bekijk de video en luister oa naar arts Rosita Bihariesingh. Ze vertelt wat ze allemaal meemaakt op de IC corona afdeling van het AZP Paramaribo. We mogen even meekijken.

Bekijk de nieuwe video van het COVID-19 journaal van woensdag 17 november. In deze aflevering mogen we weer een kijkje nemen binnen de ic afdeling van het academisch ziekenhuis. (kijk vanaf minuut 8). De artsen daar hebben dagelijks te maken met besmette mensen die vechten voor hun leven.

De zaalartsen, en ook het overig personeel, werken dag en nacht om zorg te verlenen aan deze zwaar besmette patiënten. De IC heeft volle zalen. Zodra er een bedje vrijkomt is deze weer gevuld. Er is een wachtlijst van 2 tot 3 patiënten. Patiënten die doodziek zijn en moeten wachten op een plekje op de IC. Het aantal besmettingen in het land lijkt iets af te nemen, maar de ziekenhuizen zitten echt vol. Bekijk de video en geef het door aan iedereen.

Bekijk rechtstreeks via Youtube:

Lees ook:

Zwangere vrouwen en Covid- Lopen ze extra risico? – video’s

Video – De situatie op dit moment in het ’s Lands Hospitaal Paramaribo – CODE ZWART!

Video – Schrikbarend veel doden onder besmette zwangeren in Suriname

Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s

ziekenhuis AZP Suriname Paramaribo