20-jarige jongen tragisch overleden in het verkeer – politie Suriname

coronie politie Suriname verkeer Joshua Bruining

20 jaartjes jong! In de bloei van zijn leven. Wederom een familie in zeer diepe rouw gedompeld: Nog geen week geleden kwam de 11-jarige Quincy Moeljoredjo om het leven en nu is er weer een jongen tragisch overleden in het district. Helpen jullie mee met de condoleances?

Joshua is overleden na een aanrijding. Lees het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden, zijn vrienden en de overige diep bedroefden veel sterkte toe.

Politie Suriname schreef:

De 20-jarige Joshua Bruining is, in de avond van dinsdag 16 november aan de J.S.P Kraag weg ter hoogte van plantage Invernis te Coronie, na een verkeersongeval om het leven gekomen.

De politie van het bureau Coronie kreeg de melding van het Command Center, dat een man tegen een stilstaand vrachtvoertuig was gebotst en geen teken van leven vertoonde. De wetsdienaren koersten derwaarts voor onderzoek en troffen een man op het wegdek aan.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de bromfietser kwam aangereden vanuit de richting van Burnside gaande in die van Groningen. De 49-jarige P.D. had motorpech en parkeerde het vrachtvoertuig dat hij bestuurde aan de linkerzijde van de weg onder een straatlantaarn.

De bromfietser die vermoedelijk met een hoge snelheid reed en geen deugdelijke valhelm op had, lette bij die gelegenheid niet voldoende op. Daarbij kwam hij in botsing met de achterzijde van het vrachtvoertuig met het noodlottig gevolg voor hem.

De arts werd door de politie ingeschakeld en stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

Het rijbewijs van de bestuurder van het vrachtvoertuig is ingevorderd. De bromfiets van het slachtoffer Joshua Bruining is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

coronie politie Suriname verkeer Joshua Bruining
Foto binnengekomen via Facebook

Lees ook:

Quincy tragisch om het leven gekomen – politie Suriname – foto’s video

Video – Felle woningbrand te district Coronie Suriname

Echtpaar Monkou-Plak uit Coronie Suriname verrast. Beste kokosolie ter wereld!!!

Verboden te chillen bij sluis Totness Coronie – Politie gaat streng optreden

Live video – Uitvaart Ivanildo Rozenblad te Coronie – foto en video reportage

Video – Geen artsen in Coronie