Video – Gezin Sobnath ziet het leven niet meer zitten – 1 voor 12 Suriname

moeder gezin Suriname 1 voor 12

“Ik ga mijn huis branden en van Bosje brug springen met mijn twee kinderen” Dat heeft de radeloze moeder gezegd!

Bekijk de video van Stichting 1 voor 12 omtrent de uitzichtloze situatie van het gezin Sobnath uit Suriname. Moeder moest met spoed naar het ziekenhuis omdat ze de stress niet meer aankan. Hun huis is onleefbaar, ze kan de situatie niet meer aan en dreigt met zelfdoding. Haar werkgever wil graag helpen maar hij kan het niet alleen. Luister naar zijn oproep en geef het door aan de juiste mensen en instanties. Is triest om te zien en te horen dat mensen gewoon geen uitweg meer zien.

1 voor 12 schenkt vandaag aandacht aan dit gezin in Suriname: Een vrouw die samen woont met haar twee volwassen kinderen. Dochter Vyantimala Sobnath praat met de stichting. Ze leeft met haar moeder en broer in zeer slechte woonomstandigheden. Ze zijn niet in staat om zichzelf te helpen. Ze zijn alle drie chronisch ziek en daarnaast hebben ze hulp nodig om hun woonhuis te renoveren.

De moeder loopt met plannen om een eind te maken aan dit leven en dat van haar gezin. Zo radeloos is ze. Dochter Vyantimale vertelt Stichting 1 voor 12 wat hun problemen zijn.

Als het regent kunnen ze niet slapen want alles wordt nat. Zelfs het bed wordt helemaal nat. Het dak moet aangepakt worden. Het lekt zodanig dat alles nat wordt. Alles is vernietigd hierdoor. Geld om dit probleem aan te pakken is er niet. Dochter krijgt wel sociale steun en moeder werkt maar dat is net genoeg om naar de dokter te gaan. Dochter heeft geen man en ook geen kinderen. Ze woont met haar moeder en broer, die ook niemand heeft. Alle drie zijn ze ziek. ‘3 patiënten in 1 huis’. Dat is lastig.

1 voor 12 praat met werkgever Poeren, directeur van TPS schoonmaakbedrijf. Hij wil er alles aan doen om het gezin te helpen maar hij kan het niet alleen. Bekijk de video en geef het door aan iedereen. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken. Zoals de president of de VP. Of andere mensen die een steentje bij kunnen dragen. Samen staan we sterk

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Lees ook:

Video – Kindje Libretto vanmorgen heengegaan – 1 voor 12 Suriname