Onze sisa Sillita Paal is in Nederland heengegaan

Sillita Paal Nederland Suriname Coronie 1 paal

Vandaag hebben ze in Nederland afscheid genomen van mevrouw Sillita Paal. Ze is 85 jaar geleden geboren te Coronie

Sisa Silita, was geen onbekende in haar district. Bekijk het bericht voor meer informatie en lees de prachtige condoleance. Wij van FamilieNieuws wensen haar broers en zussen en alle overige nabestaanden veel power toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Sillita Rinette Ceelie Paal

Geboren Coronie 6-7-1936
Overleden Amsterdam 5-11-2021

Condoleance van Familie Scheuer:
Familie Scheuer (roots John,Coronie ) condoleert familie Paal, aanverwante families en alle Coronianen met het heen gaan van Sillita. De familie is in hele district bekend. Sillita kan je karakteriseren als een vriendelijke en aardige vrouw, maar ook als het in haar vermogen lag, behulpzaam. Sillita we denken dat je met bazuinkoorgeschal door engelen zal worden begeleid naar het hemelse paradijs, waar je eeuwig zal vertoeven in het huis van de Heer. De hemel is een ster rijker. Familie Paal wees dus niet bevreesd , koester geen angst en lijdt geen pijn, het komt goed met Sillita. Sillita, je hebt je aardse taak met verve volbracht. Sillita, moge jouw ziel eeuwig in vrede rusten! Namens familie Scheuer

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart in Nederland. Geef het door aan belangstellenden.

Sillita Paal Nederland Suriname Coronie 1 paal