Moeder ontdekt zwelling tussen benen dochtertje na bezoek crèche Paramaribo

moeder politie Suriname Paramaribo crèche

Heel erg dit: Een moeder heeft aangifte gedaan tegen een crèche in Paramaribo

De moeder die haar dochtertje van de crèche haalde heeft kort daarna ontdekt dat iets niet klopte tussen de benen van het meisje. Haar geslacht was opgezwollen! Ze heeft meteen aangifte gedaan bij de politie. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden.

Afgelopen week heeft een moeder in Paramaribo aangifte gedaan bij de politie Ze heeft het vermoeden dat iemand haar kind iets heeft aangedaan: Dat ze intiem is misbruikt. De moeder heeft namelijk gemerkt dat iets niet klopt aan haar geslacht.

Het meisje was op de crèche en de moeder werd door een medewerker gebeld dat haar meisje zich niet goed voelde. Ze is toen haar kind gaan halen. Toen ontdekte ze dat iets niet klopte tussen het meisje haar benen

Haar geslacht was namelijk opgezwollen. Ze heeft het meisje naar de dokter gebracht. De moeder heeft aangifte gedaan bij de politie. Ze heeft namelijk het vermoeden dat iemand het meisje intiem heeft gebruikt. Triest.