Video – “Waar moet ik vandaag slapen met mijn 8 kinderen”

moeder kinderen Suriname 1

Het is al zo een moeilijke tijd. Kijk in wat voor ellende deze moeder nu zit. De grote verliezers zijn haar 8 kinderen. Wat nu?

Video – Bekijk de video en luister naar de oproep van deze radeloze moeder uit Suriname. Ze kreeg vandaag de schrik van haar leven: Al haar spullen zijn straat gezet. Waar moet ze gaan met haar gezin? Geef de video door aan iedereen zodat het de juiste instanties kan bereiken. Ze heeft dringend goed advies en hulp nodig. Kan dit zomaar? Heeft deze hardwerkende moeder geen rechten?

NOTE: Mevrouw en haar man zijn hardwerkende mensen. Ze heeft nimmer en nooit gezegd dat ze haar kinderen NIET kan verzorgen.

Gezin met 8 kinderen op straat gezet in Suriname

Rosita uit Suriname is een moeder van 8 kinderen. Ze is per direct ontruimd uit haar woning te Hannas Lust. Een woning waar ze langer dan 12 jaar in heeft gewoond. De vrouw zegt dat ze het perceel had toegekregen en heeft toen haar huis erop gebouwd. Niet lang daarna kwam er een man die vertelde dat het zijn perceel is

Hoewel de man nooit heeft aangetoond dat het perceel werkelijk van hem is, heeft ze hem gevraag of zij het stuk land kon kopen. Ze heeft namelijk al heel veel erin geïnvesteerd. Hij weigerde en ze is vandaag ontruimd. Ze heeft contact opgenomen met de media en deelt haar verhaal via TBN Prime Alert met de Surinaamse samenleving.

Bekijk hier de video en geef het door aan een ieder:

Lees ook:

Video – Wanhopige moeder uit Suriname vraagt de gemeenschap om hulp

Hij heeft mij en mijn voorkind uit huis gezet – mijn verhaal

Video’s – Update moeder en dochters uit huis gezet door ex – 1 voor 12 Suriname

Video – Moeder, dochter en 4 kinderen uit Suriname worden het huis uit gezet

We zijn van Paramaribo naar Amsterdam verhuisd vanwege mijn dochter en mijn vriend

Video – “We worden met onze kleine kinderen op straat gezet”.

Video – ‘We hebben nergens om te gaan’. Gezin uit Paramaribo op straat gezet!