Video – Besmette granman heeft het NIET gehaald

granman Asongo Alalaparu Suriname ziekenhuis Paramaribo 1

Update: Zojuist heeft de VP bekendgemaakt dat ok granman Asongo Alalaparu van Kwamalasamutu uit district Sipaliwini is overleden.  Hij werd eerder deze maand overgevlogen naar Paramaribo omdat hij besmet was geraakt met het coronavirus. Hij had onderliggend lijden en dat is hem fataal geworden. We wensen de nabestaanden veel sterkte. Helpen jullie mee met de condoleances?

granman Asongo Alalaparu Suriname ziekenhuis Paramaribo 1

Eerder schreven we: We wensen de granman van Kwamalasamutu veel beterschap toe. Ook hij is besmet geraakt.

Vanwege zijn onderliggend lijden is hij overgevlogen naar Paramaribo en is nu opgenomen in het Wanica ziekenhuis Suriname. Het ziekenhuis speciaal ingericht voor de corona patiënten. Bekijk de video voor meer informatie. En geef het door aan belangstellenden. Helpen jullie mee met de beterschapswensen?

Ook granman Asongo Alalaparu van Kwamalasamutu in district Sipaliwini is besmet geraakt met het coronavirus. De granman heeft onderliggend lijden en vanwege zijn gezondheidssituatie is hij vanuit Kwamelasumutu overgevlogen naar de stad. Hij behoort tot een risicogroep. Hij is nu opgenomen in Regionaal Ziekenhuis Wanica.

De situatie in het dorp is onder controle zegt de DC. Maar de meeste bewoners zijn nog niet gevaccineerd. Jimmy Toeroemang, de inwonende kleinzoon van de granan, die onlangs zijn taken heeft overgenomen, is gelukkig negatief getest. We wensen de granman veel beterschap toe.

Bekijk hier de video erover en geef het door aan belangstellenden:

granman Asongo Alalaparu Suriname ziekenhuis Paramaribo 1
De granman. Foto binnengekomen via Facebook