Video – Amar Ramadhin opgenomen in het ziekenhuis

Amar Ramadhin ziekenhuis Paramaribo

De besmette Surinaamse minister van gezondheid Amar Ramadhin is niet meer in thuisisolatie hij is nu voor de zekerheid opgenomen in het ziekenhuis. Helpen jullie mee met de beterschapswensen?

Bekijk de video met een bevestiging van de directeur. Wij van FamilieNieuws wensen de minister veel kracht en beterschap toe. Gisteren was er een nieuwe persconferentie. Bekijk ook de video daarvan met alle nieuwe info en updates. Geef het door aan iedereen.

Minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, is besmet met het coronavirus. De op  Covid-19 positief geteste bewindsman zei eerder dat het redelijk met hem gaat. Hij is reeds twee keer gevaccineerd. Het lijkt er echter op dat de situatie toch iets ‘uitdagender’ is geworden.

Hij bevond zich eerst nog gewoon thuis in isolatie, maar hij is nu voor de zekerheid in het ziekenhuis opgenomen, waar hij wordt gemonitord. Dit op advies van medische deskundigen. Uit privacy redenen zal er niet veel bekend worden gemaakt. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet in welk ziekenhuis hij ligt en hoe de minister besmet is geraakt. We wachten op een persoonlijke update van de minister.

De situatie in ons land op dit moment:

Gisteren waren er helaas 7 doden te betreuren en er kwamen 48 nieuwe besmettingen bij in Suriname.
Het totaal aantal doden in Suriname staat nu op 1.133. Op de ICU afdelingen liggen nu 17 personen. Deze 17 mensen zijn ernstig ziek en hebben extra zorg nodig. We wensen alle zieke mensen veel beterschap toe.

Bekijk hier de video van Directeur van Volksgezondheid Rakesh Gajadhar Sukul, waarin hij bovenstaande informatie, omtrent de minister, bevestigt. Geef het door aan belangstellenden:

Bekijk hier de video met de nieuwe persconferentie (start bij minuut 9.11):