Video – Alweer meer dan 16.000 nieuwe besmettingen binnen 1 dag in Nederland

Nederland Maatregelen

Update: Zojuist zijn de maatregelen bekend gemaakt en dit zijn ze:

Klik hier voor meer informatie

Eerder vandaag schreven we: Ondertussen in Nederland: Gisteren noteerde het land een recordaantal aan besmettingen met het coronavirus binnen 24 uur. Namelijk 16.364. Vandaag hebben ze weer meer dan 16 duizend nieuwe besmettingen

Het is een spannende avond in Nederland. Over een uur worden de nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt. Veel is al duidelijk en daar is het gross niet echt blij van. Morgen gaat het land vermoedelijk 3 weken op een gedeelde lockdown. Tevens wordt de coronapas toegangspas op meer plaatsen vereist. Bekijk de video en geef het door aan belangstellenden. De overheid in Nederland heeft een moeilijke taak. Zijn de menen in Nederland nog wel te overtuigen? Gaan ze de nieuwe maatregelen accepteren? De Horeca heeft alvast gezegd dat ze dat niet gaan doen. Wat nu?

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu Nederland meldt landelijk 16.287 nieuwe besmettingen in het afgelopen etmaal, 77 minder dan gisteren. Toen werden er 16.364 positieve tests gemeld. Dat was overigens een record aantal. Nooit eerder zijn er zoveel besmettingen genoteerd in 1 dag.

Het gaat nu al weke[n de verkeerde kan op vandaar dat het Kabinet vanavond strengere maatregelen gaat aankondigen. Veel is al uitgelekt en onderstaand rijtje kun je verwachten:

Dit worden (waarschijnlijk) de belangrijkste maatregelen:
– Horecagelegenheden en winkels om 19.00 uur dicht
– Thuis niet meer dan vier personen op bezoek
– Zoveel mogelijk thuiswerken
– QR-code nodig voor bezoek aan dierentuinen en pretparken
– Geen supporters bij sportwedstrijden

Volgens meerdere Nederlandse media gaat het om een periode van drie weken, met ingang van morgen, zaterdag 13 november 2021 19.00 uur.

Mocht dit niet helpen gaat Nederland misschien wel over naar de 2G-maatregel.Dat betekent dat een negatieve coronatest straks geen toegang meer geeft tot bijvoorbeeld de horeca, theaters en evenementen. Je kunt dan alleen nog binnen als je gevaccineerd bent of kunt aantonen dat je corona hebt gehad. We wachten het af. Straks om 1900 uur Nederlandse tijd weten we meer!

Gaan de mensen dit accepteren?

Koninklijke Horeca Nederland schrijft in een persbericht – “De grens is bereikt! De horeca gaat hélemaal niet dicht om 19:00 uur!” – ze roept de ondernemersvereniging op de overheidsmaatregelen te negeren.

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie omtrent de nieuwe maatregelen. Geef het door aan belangstellenden.