Video – “Alleen de dood kan mij van hier halen. Niet mijn broer!”

zussen broer Suriname perceel wonen

Pijnlijk en echt niet mooi om te zien hoe broer en zussen met elkaar omgaan

Bekijk de video en luister naar het verhaal van de gezusters Abdoel uit Suriname. Ze zijn radeloos omdat hun broer hen op straat zet. Ze wonen allemaal op het perceel van hun ouders. Ze hebben alle drie daar gebouwd met hun zuur verdiende geld. Toch heeft de rechter besloten.: Ze moeten weg! Kan dat echt zomaar? En hun moeder dan? Bekijk de video en geef het door aan iedereen. De zussen zijn al een beetje op leeftijd. Kunnen ze zomaar op straat gezet worden? Is er echt niets dat ze kunnen doen? Geef de video door aan anderen wellicht kunnen ze goed advies krijgen.

De gezusters Abdoel en hun broer zitten al jaren met elkaar in de clinch. Hij wil hen daar weghebben. Rechtszaken over en weer. Uiteindelijk heeft de rechter een besluit genomen. En dat is geen goed nieuws voor de zussen: Ze moeten eruit!

Ze zijn radeloos. Al 40 jaar wonen ze daar. Ze hebben in de tijd toestemming gekregen van hun vader om te bouwen op het perceel. Ze hebben allemaal een eigen woning gebouwd, ze zijn er getrouwd hebben kinderen daar gekregen en nu moeten ze weg.

De zussen weten niet wat ze nu moeten beginnen. Vandaar dat ze naar de media zijn getapt. Ze vertellen hun verhaal aan TBN Prime alert Suriname.

Jamilla Nisha, Semilla Fatima en Roselien Abdoel praten met meneer Ganesh over de problemen met hun broer Rafiek. Moeder is overigens wel in leven. Ze zou kunnen getuigen, maar broer houdt haar schuil volgende de zusters. Zou het helpen als moeder iets erover zegt? Deel de video met een ieder wellicht kunnen deskundigen de zaak bekijken en de zussen helpen.

Bekijk hier de video. Let op: Er wordt Hindi gesproken in de video maar het wordt wel vertaald door meneer Ganesh :

Lees ook:

Video – Mevrouw beschuldigd van wisi door bloedeigen familie. Hebben zij haar huis in de fik gestoken? ~ Suriname

Hardwerkende moeder raakt alles kwijt door ex – video – 1 voor 12 Suriname

Video – Huis met de inboedel totaal verwoest door brand. 4 kinderen dakloos ~ Suriname

Video – Ons huis in Suriname is verwaarloosd en vernietigd door huurders

Video – dringend hulp nodig voor zussen met 7 kleine kinderen – 1 voor 12 Suriname

Video – “Waar moet ik vandaag slapen met mijn 8 kinderen”