Chandrani jaren de bak in voor moord op schoonmoeder in Suriname

santokhi schoondochter Suriname 1 schoonmoeder

De 56-jarige mevrouw Santokhi – Kharagram is gewurgd door haar eigen schoondochter Chandrani. Ze beschuldigde Chandrani regelmatig van het hebben van buitenechtelijke relaties….zelfs met haar schoonvader

“Ze was zo een lief meisje ze moet worden vrijgelaten” zegt iemand op social media. Maar de rechter heeft anders besloten: Ze zegt dat het opzettelijk was: Moord met voorbedachte rade. Lees het bericht voor meer details. Inmiddels zijn de zoon en man van mevrouw Santokhi ook overleden. Chandrani krijgt minder dan de strafeis. Wat denken jullie ervan?

De schoondochter van de vermoorde 56-jarige mevrouw Santokhi – Kharagram is gisteren veroordeeld tot 7 jaar. Ze moet 7 jaar de gevangenis in voor de moord op haar schoonmoeder. Volgens het politiebericht is mevrouw Kharagram gehuwd Santohki vorig jaar dood in haar woning te Welgedacht C aangetroffen. Men dacht allereerst aan roofmoord, maar niet kort daarna heeft de 26-jarige schoondochter Chandrani toegegeven dat zij haar schoonmoeder heeft vermoord. De vrouw was op haar hoofd geslagen en gewurgd. Haar man, de zoon van het slachtoffer was ten tijde van de moord in Nederland

Rechter Danielle Karamatali vertelde gisteren dat de vrouw opzettelijk en met voorbedachten rade heeft gehandeld. De strafeis was 10 jaar, maar daar week de rechter vanaf. Dit vanwege het uitgebrachte psychologische rapport van Chandrani.

Chandrani werd bijgestaan door Raadsman Arjan Ramlakhan. Hij zei dat uit het psychologische rapport blijkt dat het gaat om een 26-jarige vrouw die enorm getrest was vanwege huwelijkse problemen en een verstoorde relatie met haar schoonmoeder. Chandrani werd vaker door haar beschuldigd van uitlopen. Op de dag van de moord werd ze zelfs ervan beschuldigd vreemd te zijn gegaan met haar schoonvader.

In de tussentijd zijn de zoon van het slachtoffer en haar man overleden. De 26-jarige Chandrani had de zorg over een minderjarig kind.

santokhi schoondochter Suriname 1 schoonmoeder

schoondochter Santokhi
Mevrouw Santokhi foto binnengekomen via Facebook

Lees ook:

56-jarige mevrouw Santokhi – Kharagram gewurgd door eigen schoondochter – politie Suriname

Mevrouw Santokhi overleden na wrede roof – politie Suriname