Quincy tragisch om het leven gekomen – politie Suriname – foto’s video

Quincy Moeljoredjo corononie politie Suriname 13

Hij was iemand zijn zoon, een broertje, een klasgenootje en een beste vriend. Hij was pas 11 jaar! Helpen jullie mee met de condoleances?

Lees hier het officiële politiebericht met alle details omtrent de dood van de 11-jarige Quincy. Hij kwam zeer tragisch om het leven, terwijl hij juist zijn leven probeerde te redden. Bekijk tevens de gedeelde foto’s en een video van zijn bedroefde familieleden en vrienden. Hartverscheurend. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, inclusief de chauffeur, heel veel power met dit veel te jonge verlies.

Politie Suriname schreef:

De 11-jarige voetganger Quincy Moeljoredjo is in de avond van dinsdag 9 november overreden door een vrachtwagen op de weg naar Coppename kilometer 97 in het district Coronie. Het verkeersslachtoffer was op slag dood.
Na verkregen melding van het Command Center koersten de wetsdienaren van het politiebureau Coronie naar de locatie voor het instellen van een onderzoek. Daar aangekomen troffen zij het slachtoffer met zware verwondingen op de weg aan. Quincy vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde de dood van de voetganger officieel vast. Het ontzielde lichaam Quincy is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat Quincy en de 14-jarige J.A. kort voor het ongeval ter hoogte van Quincy zijn woning uit het vrachtvoertuig waren uitgestapt. Op hetzelfde moment werden beide jongens aangevallen door een hond. Om zich in veiligheid te brengen, kroop de 11-jarige jongen onder het vrachtvoertuig, waar hij zich schuilhield voor de agressieve hond. De 38-jarige truckbestuurder R.K. reed vervolgens op, waarna hij over Quincy reed.

De chauffeur die niet door had dat hij de jongen had overreden, reed door in de richting van de Coppenamebrug en werd telefonisch in kennis gesteld van het ongeval. De truckbestuurder keerde direct terug naar de plek des onheils en trof het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer aan.

Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ingevorderd. Het vrachtvoertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

Bekijk een gedeelde video en foto’s. Geef het door aan belangstellenden.

Quincy Moeljoredjo corononie politie Suriname 13

Quincy Moeljoredjo corononie politie Suriname 13 Quincy Moeljoredjo corononie politie Suriname 13 Quincy Moeljoredjo corononie politie Suriname 13 Quincy Moeljoredjo corononie politie Suriname 13 Quincy Moeljoredjo corononie politie Suriname 13

Foto’s binnengekomen via Facebook