Video – “Ik kon mijn kindje niet opereren” 1 voor 12 Suriname

moeder kindje 1 voor 12 Suriname 1

Heel triest dit: Dit kindje moest twee jaar geleden al geopereerd worden, maar ze hadden het geld niet dus het kindje is niet geholpen. Kijk nu, het is te laat. Nu kan het niet meer!!

12 duizend zoveel EURO moest de jonge moeder toen neertellen voor de operatie, onvoorstelbaar. Bekijk de hartverscheurende video van Stichting 1 voor 12 Suriname. De wanhopige moeder vertelt over de situatie van haar kindje. Is heel erg om te zien dat vanwege het gebrek aan geld dit kindje zo moet leven. Pijnlijk. Geef de video door aan een ieder. Mama heeft een paar wensen en doet een oproep. Wellicht kan het de juiste mensen/instanties of deskundigen bereiken zodat ze toch wat verlichting kan ervaren

Mevrouw Lillie Saakie is op bezoek geweest bij Stichting 1 voor 1 Suriname. Ze is opzoek naar hulp voor haar dochtertje Precious. Het kindje van 2 jaar leeft met een waterhoofd. Ze moest na de geboorte een operatie ondergaan en dat kostte toen 12000 euro. Dat geld had ze niet en de operatie is toen ook niet doorgegaan. Het kindje is zo gebleven.

moeder kindje 1 voor 12 Suriname 1

Mevrouw Saakie heeft het heel erg zwaar. Het kindje wordt in een kruiwagen vervoerd. Ze vertelt in een gesprek met de stichting wat er allemaal gaande is. En wat ze nu allemaal nodig heeft. Kindje Precious had eigenlijk sinds haar geboorte een drain nodig om erger te voorkomen, maar dat is nooit gebeurd. De kosten waren te hoog. “We hadden gewoon dat geld niet”, zegt de wanhopige moeder. En nu? Opereren kan niet meer.

Bekijk hier de video en geef het door aan iedereen. Mevrouw heeft het namelijk ontzettend moeilijk en kan wel wat hulp uit de samenleving gebruiken. Bekijk de oproep. Geef het door aan een ieder:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Lees ook:

Video – Het trieste verhaal van Monique – 1 voor 12 Suriname

Mijn zoontje Winesh heeft een hersentumor – Radeloze moeder smeekt om hulp – video 1 voor 12 Suriname

Video – “Ik wil mijn baby en mijn vrouw” – 1 voor 12 Suriname

Video – Jonge zwangere vrouw zoekt hulp voor haar tweeling – 1 voor 12 Suriname

Video – “Er is geen hartslag, je kindje is gestopt met groeien”

Video – “Binnen 1 week zijn vader, moeder en dochter overleden”

Video – Hulp gevraagd voor deze twee Surinaamse kindjes – 1 voor 12