Video – “Ik heb baarmoederhalskanker” – 1 voor 12 Suriname

Moeder ziek 1 voor 12 Suriname

Het begon met bloedverlies. 3 maanden achter elkaar en toen werd het ontdekt! Bekijk de hartverscheurende video. 

Riemera heeft baarmoederhalskanker. Het is al in stadium 4. Vergevorderd dus. Maar de alleenstaande moeder van 4 kinderen wil graag genezen! Ze is pas 28 jaartjes jong. Ze vertelt huilend haar verhaal aan stichting 1 voor 1 Suriname. Behandeling is mogelijk, maar ze wacht op doorverwijzing! Het duurt eigenlijk veel te lang want ze kan dood gaan. Ze heeft NU hulp nodig. Ze heeft het al moeilijk genoeg. “Alles kost geld”. Bekijk de video en geef het door aan iedereen, wellicht kan iemand haar helpen en/of adviseren. Dit kan toch niet het einde zijn voor haar?

Moeder ziek 1 voor 12 Suriname

De 28-jarige Riemera Waaldijk is baarmoederhalskanker patiënt. De alleenstaande moeder van 4 kinderen woont in bij haar moeder. Ze was altijd een hardwerkende vrouw, maar door haar toestand heeft ze nu geen vast inkomen. Ze loopt bij een specialist in het AZP Paramaribo. Ze wacht nog op behandeling. Ze moet dringend behandeld worden voor haar ziekte aangezien deze al ver gevorderd is. Geld is ook een probleem.

Bekijk de video. Ze is in gesprek met Stichting 1 voor 12 Suriname. De armoede is duidelijk merkbaar. Ook het huis waarin ze woont is niet echt leefbaar. Ze barst in huilen uit bij het vertellen van haar situatie. Heel zielig. Ze is zo jong. En heeft 4 kinderen. Haar moeder en familieleden staan haar wel bij, maar het is gewoon teveel voor iedereen. Riemera wil graag genezen.  Bekijk onderstaande video en geef het door aan iedereen. Wie weet kunnen we haar helpen! Samen staan we sterk.

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Lees ook:

Video – 4-jarige Mila heeft kanker en mocht papa niet zien – RIVM Nederland : 27 doden

Surinaams prinsesje met bloedkanker heeft onze hulp dringend nodig – foto’s

Watch – Gwen Ritfeld over kanker en haar nieuwe lifestyle – Supreme TV

Video – Evie’s verhaal – Evie Ewo uit Suriname kreeg borstkanker

Video – Help! Mijn vader heeft uitgezaaide kanker – 1 voor 12 Suriname

Video – Gilbert uit Suriname had kanker

Mijn zusje Chael uit Suriname heeft kanker – We hebben hulp nodig – foto video’s

In the spotlight: Sabrina Starke over borstkanker – Nederland Suriname – video’s