Video – Het trieste verhaal van Monique – 1 voor 12 Suriname

Monique 1 voor 12 Suriname alleenstaande moeder

Het huis zit vol kakkerlakken. Ze vullen water uit de put om te baden.  Buiten in het toilet doen ze hun behoeften

Video – Monique uit Suriname is een alleenstaande moeder van 4 kinderen. Het gaat helemaal niet goed met haar. Ze vertelt Stichting 1 voor 12 wat er allemaal met haar aan de hand is. Ze geeft ook antwoord op de vraag: “Waar is de vader?” Bekijk de video en luister naar de oproep van de wanhopige moeder. Geef het door aan iedereen. Het gezin heeft hulp nodig. Haar kinderen hebben steun nodig. Misschien kan iemand hen helpen. Triest om te zien hoe sommige gezinnen moeten leven.

Vandaag praat 1 voor 12 Suriname met een alleenstaande moeder van 4 kinderen. Mevrouw Monique heeft tal van problemen. 1 ervan is dat ze per direct haar huurwoning moer verlaten. De eigenaar heeft aangegeven te zullen ontruimen. De toestand van de woning is overigens helemaal niet goed. Kijk zelf maar.

De jonge moeder is ziek, ze leidt een armoedig bestaan en 1 van haar kinderen is ook ziek. Ze doet in een vraaggesprek met de stichting een oproep naar de gemeenschap. Ze heeft hulp nodig.

Monique is in september ziek geworden. Ze voelt zich helemaal niet lekker van binnen. Ze moet voor een behandeling naar de vrouwenarts maar dat kost geld. Daarnaast heeft ze problemen met haar woning. Ze vraagt de gemeenschap via stichting 1 voor 12 Suriname, om naar haar verhaal te luisteren en haar eventueel bij te staan.

Bekijk hieronder de video van 1 voor 12 Suriname: Geef het door aan een ieder wellicht kunnen mevrouw Monique en haar kinderen geholpen worden:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Lees ook:

Video – Hulp gevraagd voor deze twee Surinaamse kindjes – 1 voor 12

Video – “Ik moest naar Curaçao en Nederland, in Suriname was ik al opgegeven”

Video – Ze zwerven op straat in Paramaribo – “Ik voel me niet veilig”

Video – Het zeer trieste verhaal van Lorencia Middellijn – 1 voor 12 Suriname

Video’s – Help 8 kinderen zonder mama aan een dak boven hun hoofd – 1 voor 12 Suriname

Video – ‘Kan iemand me aub helpen om naar de dokter te gaan?’ 1 voor 12 Suriname

Video – Het trieste verhaal van Anushka – 1 voor 12 Suriname