Prinsesje Amouriah uit Suriname heeft het niet gehaald – foto’s video’s

Amouriah Tirtosentono Suriname columbia dochtertje meisje Nederland

Zojuist heeft ons het hartverscheurende bericht bereikt dat de lieve, schattige en knappe Amouriah Tirtosentono is overleden. Ze mocht maar 1 jaar worden

Het meisje had bloedkanker en kon mede dankzij vele donaties uit Nederland en Suriname vertrekken naar Colombia voor medische behandeling. De kanker bleek helaas agressiever en hulp mocht niet meer baten. Bekijk het bericht, gedeelde foto’s en de video’sĀ  voor meer informatie. Lees de update. Geef het door aan iedereen. Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden en ook jullie, die allemaal hebben bijgedragen, veel sterkte. Een brasa voor haar ouders en zus š‘š‘œš‘œš‘Ÿš‘Žš‘™š‘¦š‘Ž. Helpen jullie mee met de condoleances?

Overleden

š“š‘šš‘œš‘¢š‘Ÿš‘–š‘Žā„Ž š¹š‘Žš‘¦š‘’ š‘‡š‘–š‘Ÿš‘”š‘œš‘ š‘’š‘›š‘”š‘œš‘›š‘œ

Geboren op 5 februari 2020
Ze was nog maar 1 jaar oud.

May your soul rest in heaven, angel

Prinsesje Amouriah Tirtosentono is op 16 juni 2021 vertrokken naar Colombia voor medische behandeling. Ze had namelijk Leukemie, ook bekend als bloedkanker. Dankzij de samenleving, het bedrijfsleven van Suriname en donateurs uit Nederland kon zij samen met haar mama afreizen naar Colombia voor genezing.

Na enige chemo behandelingen bleek dat de kanker toch een stuk agressiever was. Amouriah had een beenmerg transplantatie nodig. Omdat de kosten daarvan ook zo hoog zijn werd er een nieuwe fundraising gestart. De levensreddende transplantatie stond gepland voor deze maand. Maar helaas. Het mocht niet baten.

Bekijk onderstaande berichten en foto’s, video’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. We wensen een ieder veel kracht toe.Ā 

Amouriah Tirtosentono Suriname columbia dochtertje meisje Nederland Amouriah Tirtosentono Suriname columbia dochtertje meisje Nederland Amouriah Tirtosentono Suriname columbia dochtertje meisje Nederland

Amouriah Tirtosentono Suriname columbia dochtertje meisje Nederland Amouriah Tirtosentono Suriname columbia dochtertje meisje Nederland Amouriah Tirtosentono Suriname columbia dochtertje meisje Nederland Amouriah Tirtosentono Suriname columbia dochtertje meisje Nederland Amouriah Tirtosentono Suriname columbia dochtertje meisje Nederland

Lees ook de eerdere berichten over het dappere meisje:

Surinaams prinsesje met bloedkanker heeft onze hulp dringend nodig – foto’s

Help aub, ons dochtertje Amour is heel erg ziek – foto’s