Video – Surinaamse Santusha werd blind op haar 24ste – Ze was net moeder geworden

Suriname blind video 1

Je bent 24 jaar, werkt pas, hebt een baby en zoveel mooie dromen. En binnen een hele korte tijd verslechteren je ogen, tot dat je blind wordt. Dat is het verhaal van Santusha.

Video – Luister naar het openhartige verhaal van de jonge moeder uit Suriname. Ze laat ons meekijken in haar leven in ‘a life experience’ video van Vishant Poeran. Deel het met iedereen. Goed om eens mee te kijken in het leven van iemand anders. Ze vertelt stap voor stap wat ze heeft meegemaakt. Erg ja, maar ze kan een inspiratie zijn voor jou want ze is een prachtige weg ingeslagen .

A life experience: Ik was 24 jaar toen ik blind werd – A Life Experience – Santusha Karijodimedjo
Je bent 24 jaar, werkt pas, hebt een baby van anderhalf jaar, hebt zoveel mooie dromen en binnen een hele korte tijd verslechteren je ogen, tot dat je blind wordt. Dat is het verhaal van Santusha.

Ze vertelt ons welke stappen ze allemaal heeft doorlopen, zodat ze haar zicht kon redden. Ze deelt ook hoe pijnlijk de behandelingen waren, hoe uitdagend het voor haar was toen ze wist dat ze niets meer zou kunnen zien en wat ze allemaal deed om verder te leven. Santusha is veel verder nu. Ze masseert mensen, doet ook een radio programma en inspireert en motiveert anderen. Uit het verhaal van Santusha komt naar voren wat voor impact wederhelften, familieleden en vreemden hadden op haar leven.

Bekijk de ‘A life experience’ video van Vishant Poeran, To inspire, To give hope, To feed those who cannot feed themselves, to be the cure for those who are sick… Suriname, South America.
“Ik was 24 jaar toen ik blind werd – A Life Experience – Santusha Karijodimedjo”:

Je kunt de video ook rechtstreeks via Youtube bekijken als je geen Facebook hebt:

Lees ook:

Video – “Binnen 1 week zijn vader, moeder en dochter overleden”

De moedige Dionne Jennifer Williams -Balgit is heengegaan – foto’s video’s

Video – “Het leek alsof hij sliep en zijn lichaam was nog warm”

Video – De jonge Chelsea uit Suriname raakte besmet en heeft het bijna niet gehaald

Suriname blind video 1 Suriname blind video 1