Sensuele en fantasierijke dames opgesloten – Politie Suriname

politie Suriname video vrouwen 2

Let op wie je uitnodigt voor je pleziertjes. Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn! Geef het door aan anderen! 

Een jongeman heeft zijn lichaam ‘uitgeleend’ aan twee jonge vrouwen om hun fantasie de vrije loop te laten gaan in een appartement. De dames hebben het stiekem opgenomen. De beelden hebben zowat heel Suriname en Nederland bereikt. De jonge man heeft de twee dames op laten sluiten door de politie. Lees hier het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd. De dames zeggen dat ze de beelden niet hebben verspreid. Wie heeft het dan wel gedaan?

Politie Suriname schreef: Vrouwen die intieme filmpjes van man verspreidde in verzekering gesteld. De vrouwen L.K en C.A. die vermoedelijk intieme filmpjes van ene P.R. hebben verspreid, zijn op dinsdag 2 november door de politie van het bureau Santodorp opgespoord en aangehouden.

P.R. deed op maandag 1 november aangifte op voornoemde politiebureau tegen de twee vrouwen. Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat de aangever de twee jonge vrouwen op woensdag 27 oktober had uitgenodigd om zich samen met hem te gaan ontspannen in een appartement. Het gezelschap nuttigde op die bewuste dag drugs en alcohol en bij die gelegenheid had het drietal omgang met elkaar, waarbij de dames hun fantasie de vrije loop mochten geven.

Daags daarna en wel op zondag 31 oktober vernam P.R. van derden dat er intieme filmpjes van hem via social media viraal gingen. Naar aanleiding hiervan deed de jongeman aangifte tegen L.K. en C.A., aangezien hij de twee jonge vrouwen geen toestemming had gegeven om de gepleegde handelingen te filmen en te verspreiden.

Bij de voorgeleiding gaven de twee verdachten te kennen dat zij de intieme handelingen wel hebben gefilmd, maar dat zij de beelden niet hebben verspreid. Het tweetal is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.