Onze collega Juf Chantal Seran – Reinhard uit Suriname is er niet meer – foto’s

juf Chantal Reinhardt school Paramaribo Albina

Dag Juf! We gaan u missen. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maakt het schoolhoofd, Juf Pique, mede namens de zeer bedroefde collega’s en leerlingen, bekend dat Chantal Seran – Reinhard is overleden. Ze mocht maar 40 jaar jong worden. Ze was werkzaam op de A.J. Wellesschool. Let op: De uitvaart is bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen haar collega’s, leerlingen, familieleden en alle overige nabestaanden veel power met dit jonge verlies.

Ik zal opgaan naar Godshuis met gejubeld en gejuich. Ik zal komen in Zijn poort met lof. Ik zal zingen voor de Heer die mij vrede geeft. Ik ben verheugd want Jezus maakt mij blij.

Met diepe verslagenheid maken personeel en leerlingen van de A.J. Wellesschool der EBGS bekend dat op woensdag 27 oktober 2021 van hen is heengegaan hun collega en juf:

Chantal Lucenda Reinhard
gehuwd Seran

Geboren te Albina op 9 mei 1981
Overleden te Albina op 27 oktober 2021 in de leeftijd van 40 jaar

Juf Chantal is sinds 1 oktober 2012 verbonden als leerkracht aan de school.

Uitvaart

De ter aardebestelling zal plaatst vinden op zaterdag 6 november 2021 te Albina.
Om 2.00 uur zal er afscheid worden genomen in het Marwina Streekziekenhuis van waaruit ze om 4.00 uur zal worden begeleid naar haar laatste rustplaats.

Moge haar ziel de eeuwige rust vinden.

Namens Personeel en leerlingen van de
A.J.Wellesschool.
Het schoolhoofd, Juf Pique

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s. En geef het door aan belangstellenden.

juf Chantal Reinhardt school Paramaribo Albina

juf Chantal Reinhardt school Paramaribo Albina juf Chantal Reinhardt school Paramaribo Albina juf Chantal Reinhardt school Paramaribo Albina juf Chantal Reinhardt school Paramaribo Albina