Video – Een powertalk met een Surinaamse Rasta over “onze eigen” medicijnen

Rasta Paramaribo video binnenstad medicijnen.

“Nee, mie no tik a spoitie want ik leef op Bita, Marva, citroengras en andere producten.” Elke ochtend een kopje marvathee, dat is zijn tip! Maar hij zegt niemand wat ze wel en niet moeten doen!

Video – Luister naar een zeer interessant en leerrijk gesprek met Rastamang Lian. Voor velen een bekend gezicht. Hij verkoopt namelijk “dresies” in de binnenstad van Paramaribo. Hij deelt met ons een deel van zijn kennis. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wat denken jullie ervan? Drinken jullie ook zo af en toe iets van eigen bodem

Culturu TV is in de binnenstad van Paramaribo in gesprek met de bekende rastamang die fessen met traditionele medicijnen verkoopt op de hoek van de Hofstraat en de Hogestraat. Ze voeren een lekker luchtig gesprek en hebben het over zijn producten maar ook over de situatie in Suriname. Iedereen heeft het erover: Wel of geen prik?

Ben je benieuwd hoe Rasta erover denkt? En wil je weten hoe hij zichzelf beschermt tegen bepaalde ziekten? Bekijk dan de video en geef het ook door aan anderen. Altijd nice om weer iets meer te leren over de Surinaamse cultuur en onze medicinale kruiden. Ga niet voor Fake, maar ga voor ’the real thing’. Dat zegt rasta!

Bekijk hier de video van Culturu.com:
“Surinaamse Rastafarian over Covid-19 vaccinatie en traditionele geneeswijzen”