Over de dood van advocaat Irene lalji – “We zijn al 4 collega’s kwijtgeraakt” – video’s

advocaat Irene Lalji Suriname

De Surinaamse orde van advocaten maakt een hele moeilijke en emotionele tijd door.

Video’s – Het verlies van collega advocaat Irene Lalji is moeilijk te bevatten. Men wist dat ze ziek was en dat ze opgenomen was. Maar vorige week ging het stukken beter met haar en ineens verslechterde haar toestand. Luister naar het gesprek met Samantha Gadjradj, Deken van de Surinaamse Orde van Advocaten. Ze legt ook uit hoe het nu verder gaat met de lopende zaken! Bekijk ook wat andere zeer interessante video’s over de advocaat. 2 weken geleden nam ze een interessant interview op! Geef het door aan belangstellenden. Het is een zeer moeilijke en emotionele periode voor haar collega’s. We wensen hen allemaal sterkte.

“Ze was een hele sterke vrouw met een uitgesproken mening. Iemand waar je niet omheen kon! Ze was in de bloei van haar leven en is ons op het hoogtepunt van haar carrière voorgegaan.”

Samantha Gadjradj, Deken van de Surinaamse Orde van Advocaten: “We hebben vanmorgen het trieste bericht gekregen dat advocaat Irene Lalji is heengegaan. We wisten dat ze al een paar weken ziek was en in het ziekenhuis lag. Echter hadden we gehoopt dat ze zou herstellen. Helaas is dat niet zo gebleken. De Surinaamse orde van advocaten is een powerhouse aan kennis kwijt. Ze was een uitstekende advocaat en een collega waar je goed mee kon samenwerken. Het is een enorm verlies voor ons, de orde van advocaten maar ook voor Suriname. We zijn een sterke vrouw kwijt.

Meester Gadjradj vertelt dat ze nu al 4 collega’s zijn verloren en ook Meester Koulen is hen eerder voorgegaan. Ze legt ook uit hoe het nu verder moet met de lopende zaken van Meester Lalji. Luister naar onderstaande video’s. De cliënten hoeven zich geen zorgen te maken. De dossiers kunnen worden overgenomen. Vanaf volgende week mogen ze bellen op 471281 voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden.

Bekijk hier de video’s:


Bekijk ook wat oudere video’s over de advocaat aan het werk:

Lees ook:

Advocaat Irene Lalji is heengegaan – foto’s

Advocaat Lalji in quarantaine in hotel Royal Torarica – Gestrande Surinamers in buitenland moeten nog even wachten – – video

Meester Koulen is niet meer – foto’s

Live video – Uitvaart van Meester Oscar Koulen in Suriname