Nederlander in Suriname verdacht van intiem gebruik kleindochter

op Nederland Suriname paspoort kleindochter

Een opa van bijna 70 jaar wordt verdacht van poging tot het gebruiken van zijn eigen kleindochter. Hij zou getracht hebben de daad met haar te verrichten. Het meisje is amper 6 jaartjes jong

Een hele zware aanklacht voor de 69-jarige Nederlander. Hij zit achter slot en grendel. Zijn advocaat heeft, ivm zijn gezondheid, een verzoek tot de voorlopige invrijheidstelling gedaan. Wat een triest bericht. Voor de hele familie. Bekijk het bericht voor meer informatie.

De Nederlandse TG moest maandag voor de rechter verschijnen. Hij is opgesloten op verdenking van intiem misbruik van zijn kleindochter. TG, die bijna 70 jaar is zou met het meisje van 6 jaar willen ‘slapen’. In de tenlastelegging is poging tot intiem misbruik opgenomen.

TG wordt bijgestaan door advocaat Garib. Vanwege de gezondheidstoestand van TG heeft Garib maandag een verzoek gedaan tot voorlopige invrijheidstelling. Ze stelde voor dat, bij goedkeuring, zijn paspoort bij justitie kan blijven. Dan hoeft men niet te vrezen dat de Nederlander bijvoorbeeld naar Nederland afreist

Rechter Maureen Dayala heeft het verzoek afgewezen. Maar het OM zal ervoor zorgen dat de man tijdens zijn insluiting de medische zorg krijgt die hij nodig heeft. 6 december worden de getuigen verhoord.

Later meer hierover!