Advocaat Irene Lalji is heengegaan – foto’s

irene Lalji advocaat Suriname 1

Ongelofelijk maar waar. Wederom een zeer droevig bericht uit Suriname.

Zojuist heeft ons het droevige bericht bereikt dat de zeer gewaardeerde meester Irene Lalji is heengegaan. Velen delen hun ongeloof en verdriet op social media. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de gedeelde foto’s.

De raadsvrouw lag bijna twee weken in het ziekenhuis. Ze zou vanmorgen overleden zijn.

Samantha Gadjradj schreef het volgende op social media om de gemeenschap te informeren:

Zojuist heeft het schokkend bericht mij als deken van de Surinaamse Orde van Advocaten bereikt dat onze gewaardeerde collega mr. Irene Lalji is heengegaan. Moge haar ziel in vrede rusten. Nadere berichtgeving zal volgen. Indien dringend bellen op 471281

Later meer

Veel mensen delen hun verdriet en ongeloof op social media. Bekijk de gedeelde foto’s:

irene Lalji advocaat Suriname 1 irene Lalji advocaat Suriname 1 irene Lalji advocaat Suriname 1 irene Lalji advocaat Suriname 1 irene Lalji advocaat Suriname 1 irene Lalji advocaat Suriname 1 irene Lalji advocaat Suriname 1 irene Lalji advocaat Suriname 1 irene Lalji advocaat Suriname 1