100-jarige Oma Sophie Janajoekame is niet meer – foto & video reportage

oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname

100 jaar kennis, 100 jaar wijsheid heeft ons verlaten. Oma is er niet meer! Helpen jullie mee met de condoleances?

De bijzondere Oma Sophie Janajoekame – Teéroeme van Akarani- Bigi Poika is overleden! Kort na haar 100ste verjaardag!! Bekijk het bericht en de prachtige foto en video reportage afkomstig van de vele mensen die van haar houden. Geef het door aan belangstellenden. Ook al was ze zo oud, missen willen ze haar niet. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen, in het bijzonder haar verdrietige kleinkinderen, veel kracht en sterkte met het verlies.

“Veel ouderen zijn niet meer in ons midden maar ze zijn wel om ons heen en ze hebben onze rug”

Niet iedereen kan dit.. een leeftijd bereiken van 100 jaar.
Wat een kennis, wat een wijsheid heeft ons verlaten.
Wat een gemis voor ons

Overleden.
onze oma

Sophie Janajoekame – Teéroeme

Niet zolang terug was u een eeuw op aarde en een paar dagen verder laat u het leven.
Oma Sophie Janajoekame, op de gezegende leeftijd van 100 jaar. Ze werd geboren op 3 oktober 1921 en liet het leven op zaterdag 30 Oktober 2021.
Moge haar ziel in Vrede rusten.

De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in Suriname

Bekijk hier wat gedeelde foto’s en prachtige video’s. Geef het door aan belangstellenden :

oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname

oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname

oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname oma 100 jaar Sophie Janajoekame - Teéroeme Suriname

In onderstaande video sprak Apache voor het laatst met Oma Sophie.