Video – “Binnen 1 week zijn vader, moeder en dochter overleden”

Suriname dokter Paramaribo ziekenhuis

In Suriname zijn 1.093 mensen met corona overleden. Niet iedereen kan het geloven of wil het geloven, maar de artsen in Suriname worden hier dagelijks mee geconfronteerd. En soms gaan meerdere mensen in een gezin dood. Hartverscheurend

Dr. Santosh werkt in verschillende ziekenhuizen in Suriname. En hij vertelt openhartig over de hartverscheurende dingen die hij meemaakt in ‘a life experience’ video van Vishant Poeran. Hij ziet gezinnen letterlijk ‘uit elkaar vallen”. Bekijk de video, luister naar de indringende woorden en geef het door aan iedereen. Dit is de situatie waarin we nu zitten. Wat doe jij om te voorkomen dat jou gezin uit elkaar valt? Je bent absoluut niet verplicht om het spuitje te nemen, maar hou je aub aan de Mohana regels. Bescherm jezelf en je naasten!

Afgelopen maand waren er 209 coronadoden in Suriname en er zijn meer dan 7000 nieuwe besmettingen genoteerd. Sinds maart vorig jaar zijn er 1.093 mensen met corona overleden. En bijna 50.000 mensen zijn besmet geraakt. We kennen inmiddels allemaal wel iemand die corona heeft gehad en zelfs mensen die zijn overleden. maar hoe ervaren de artsen dit?

A life experience: Dokter Santosh Gangaram Panday is sinds het begin betrokken als frontliner tijdens deze pandemie. Hij heeft in verschillende ziekenhuizen zijn krachten gegeven. Hiernaast heeft hij ook heel wat ervaren en meegemaakt. Met ons deelt hij een deel van hetgeen hij allemaal heeft ervaren.

Hiernaast geeft hij ook meer informatie over de vaccinatie, de wetenschap erachter en de manier waarop sommige mensen artsen behandelen. Het is heel mooi om te zien hoe verschillende mensen omgaan met verschillende expertises. Uiteindelijk ligt het aan ons om zelf de keuzes te maken. Wij bepalen zelf uit welke ervaring wij welke lessen willen halen.
Much Respect Dr. Santosh. Thank you miss Soenita Nannan Panday-Gopisingh for the support.

Bekijk de ‘A life experience’ video van Vishant Poeran, To inspire, To give hope, To feed those who cannot feed themselves, to be the cure for those who are sick… Suriname, South America.
“Ik heb gezien hoe hele gezinnen zijn heengegaan – A Life Experience – Santosh Gangaram Panday”

Heb je geen Facebook? Je kunt de video ook via Youtube bekijken:

Bekijk ook:

Video – De jonge Chelsea uit Suriname raakte besmet en heeft het bijna niet gehaald

Video – “Het leek alsof hij sliep en zijn lichaam was nog warm”

De moedige Dionne Jennifer Williams -Balgit is heengegaan – foto’s video’s

Video – “Er is geen hartslag, je kindje is gestopt met groeien”

Video – “Ik moest naar Curaçao en Nederland, in Suriname was ik al opgegeven”

Suriname dokter Paramaribo ziekenhuis