Nederland gaat weer mondkapjes dragen – video

Nederland Maatregelen

Video – Op dit moment is de Nederlandse persconferentie omtrent het verscherpen van de coronaregels. Kijken jullie mee?

Het aantal besmettingen in Nederland gaat met een raptempo omhoog. Vandaar dat besloten is om de maatregelen weer aan te scherpen. De mondkapjes plicht was afgeschaft maar die komt nu op de meeste plaatsen weer terug. Maar met een coronapas heb je iets meer ‘vrijheid’. Niet iedereen in Nederland is blij met de nieuwe regels. Snappen jullie dat of kunnen ze gewoon niet anders? Bekijk de volledige persconferentie en geef het door aan geïnteresseerden!

Persconferentie nieuwe coronamaatregelen. Om 19.00 uur Nederlandse tijd zijn demissionair premier Rutte en minister De Jonge begonnen met uitleg geven over nieuwe maatregelen om het coronavirus in Nederland in te dammen. Veel lekte afgelopen dagen al uit.

Op veel plaatsen is het weer verplicht om een mondkapje te dragen. En het is nu ook meerdere plaatsen verplicht een coronapas te tonen. Het coronatoegangsbewijs geldt voortaan ook op buitenterrassen en bij sportwedstrijden van deelnemers boven de 18 jaar. Dat zegt demissionair premier Rutte tijdens een persconferentie over coronamaatregelen.

Luister naar de persconferentie van Demissionair premier Rutte en coronaminister De Jonge

Bekijk hier de persconferentie: