Dennis Joenakame tragisch overleden – Politie Suriname – foto’s video

Dennis Joenakame verkeer politie Suriname

Familie Joenakame is in zeer diepe rouw gedompeld. Helpen jullie mee met de condoleances?

Militair Dennis Joenakame (Balie), is dodelijk gewond geraakt nadat zijn motor klapte op auto. Let op: De vrouw die achter het stuur zat had WEL een geldig rijbewijs. Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook een video, enkele foto’s en condoleances gedeeld door diep bedroefden. Wij van Familienieuw wensen zijn familie, collega’s en vrienden veel kracht en sterkte met dit tragische verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Overleden

DENNIS BALTUS JOENAKAME

Meer bekend als Balie
Hij mocht 60 jaar worden.
In leven was hij Militair tijdens de binnenlandse oorlog. En hij is gepensioneerd van het korps Militaire Politie

Politie Suriname schreef het volgende: Motorfietser overleden na aanrijding te Rijsdijk. De 60-jarige motorfietser Dennis Joenakame is na een aanrijding met een personenauto op vrijdag 29 oktober aan de Indira Ghandiweg overleden.De politie van het bureau Rijsdijk kreeg van het Command Center de melding van een aanrijding tussen beide voertuigen op voornoemde locatie.

Bij aankomst van de politie en de ambulance vertoonde de bromfietser geen levensteken meer. Volgens het voorlopige politieonderzoek reden beide bestuurders in dezelfde rijrichting over de Indira Ghandiweg komende vanuit Rijsdijk gaande in de richting van Zanderij. Ter hoogte van pand no.1018 naderde de autobestuurster die voorreed haar perceel en wilde rechts afslaan om haar inrit op te rijden. Bij die gelegenheid zag zij de motorfietser aankomen die een bus inhaalde en vervolgens uitweek naar links en naderhand toch in botsing kwam met de achterzijde van haar personenauto.

Dennis kwam daarbij op het wegdek te vallen en liet kort daarna door de opgelopen letsels ter plekke het leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de man vast. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. De autobestuurster is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ingevorderd.

De motorfiets is aanzienlijk beschadigd, terwijl de personenauto licht beschadigd is. Beide voertuigen zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeersunit van Regio Midden.

Bekijk wat foto’s en een video gedeeld door de diep bedroefden:

Dennis Joenakame verkeer politie Suriname Dennis Joenakame verkeer politie Suriname Dennis Joenakame verkeer politie Suriname Dennis Joenakame verkeer politie Suriname Dennis Joenakame verkeer politie Suriname Dennis Joenakame verkeer politie Suriname Dennis Joenakame verkeer politie Suriname