Video’s – 14-jarige overleden na koolmonoxide vergiftiging in Nederland

De stille sluipmoordenaar. Koolmonoxide is niet te zien, proeven of ruiken. De eerste verschijnselen van een vergiftiging zijn hoofdpijn, misselijkheid, braken en verwardheid. Hoe kun je dit voorkomen? Bekijk wat belangrijke video’s daarover en geef het door aan iedereen als waarschuwing!

Een zeer triest en vreselijk bericht uit Nederland. Een 14-jarige jongen is tragisch overleden na een koolmonoxide vergiftiging. Er ligt ook iemand in het ziekenhuis. Maar liefs 5 agenten moesten nagekeken worden omdat ze het gif hebben ingeademd. Let op: Dinsdag is de crematie in Den Haag. Bekijk de info. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie, zijn vrienden en klasgenootjes heel veel kracht en sterkte me dit verlies.

In de media: Een 14-jarge jongen uit Den Haag is gisteren overleden nadat hij was gevonden in een woning met een hoge concentratie koolmonoxide. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en is daar overleden, meldt de politie van Nederland.

De politie ging na een melding naar zijn huis aan de Melis Stokelaan. Er werd gezegd dat iemand onwel was geworden. Ook gingen er CO-melders af. Uit metingen van de brandweer bleek dat er een hoge concentratie koolmonoxide aanwezig was. Ook in twee andere huizen werd koolmonoxide gevonden.

De jongen en een andere bewoner werden direct vervoerd naar het ziekenhuis. Ook vijf agenten die de woningen hadden ontruimd en koolmonoxide hadden ingeademd, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Zij konden na controle verder met hun werk. Het is nog onduidelijk wat de hoge concentratie koolmonoxide heeft veroorzaakt. Later meer

We wensen een ieder veel kracht en sterkte toe

Bekijk hier wat video’s over de gevaren van koolmonoxide. Geef het door aan een ieder!

Bekijk hier wat video’s omtrent de dood van de jongen: