Jennifer Williams plotseling overleden in Nederland

jennifer Nederland vrienden

Het leven kan zo verrassend zijn: Dan ben je er wel en dan ben je er niet.

De gezellige Jennifer Williams heeft haar laatste feestje gevierd. Ze zakte plotseling in elkaar en ze werd uiteindelijk niet meer wakker. Groot verdriet voor haar vrienden en familieleden. Haar vrienden halen nu geld op om Jennifer het afscheid te geven dat ze verdient en ook om haar enige dochter te ontzorgen. Er is in een korte tijd al heel wat binnengehaald. Helpen jullie ook mee? Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan anderen. Wellicht willen ze ook bijdragen. Helpen jullie mee met de condoleances?

Haar vrienden deelden het volgende op social media:

Lieve vrienden en vriendinnen,
Vanochtend zondag 24 oktober 2021 heeft onze lieve geweldige vriendin Jenn Williams haar laatste feestje gevierd. Jennifer was een lieve warme vriendin die altijd voor iedereen klaarstond. Zij was een levensgenieter pur sang. Om naast de uitvaart als vrienden ook op gepaste wijze afscheid van haar te kunnen nemen zoals zij in het leven stond heeft een groep lieve vrienden deze doneeractie gestart. Jennifer uit Nederland, mocht aar 54 jaar jong worden en ze laat haar dochter Caitlin achter. Middels deze actie hopen wij ook Caitlin wat te ontzorgen.

Delen wordt heel erg gewaardeerd. En als je wat kan missen is dit zeer welkom
Hartelijk dank voor jullie moeite op wat voor wijze dan ook
#letloverule #friendsforever #bettertogether #samen

Wil je ook doneren? Of wil je weten hoeveel er al is opgehaald? Klik hier:

Bekijk hieronder de donatie. Geef het door aan iedereen:

jennifer Nederland vrienden

jennifer Nederland vrienden
Geld inzamelen | Doneeractie.nl