Politie bekendmaking voor occupanten Dalian – project Paramaribo Noord – video’s

Dalianproject Paramaribo Noord Politie Suriname 129

Hierbij een belangrijke bekendmaking van politie Suriname bestemd voor de occupanten Dalian- project Paramaribo Noord

Bekijk de oproep en geef het door aan belangstellenden. Occupanten krijgen 2 dagen de tijd om te reageren anders kan het ze geld kosten. Bekijk ook de vele video’s omtrent de ontruiming. Wat vinden jullie van de hele situatie?

Politie Suriname schreef: Het Korps Politie Suriname roept hierbij occupanten op, wiens goederen uit de woningen op het Dalian- project zijn verwijderd, om zich vanaf dinsdag 26 oktober tot en met woensdag 27 oktober van 09.00 uur v.m. tot en met 12.00 uur n.m. aan te melden op de afdeling Recherche Paramaribo.

Onder politie begeleiding zullen deze personen in de gelegenheid worden gesteld hun goederen op het Dalian project weg te halen. De afdeling Recherche Paramaribo is ondergebracht in het politiebureau Geyersvlijt,

Indien men zich niet aanmeld binnen deze twee opgegeven dagen zal de politie ertoe overgaan om de goederen zelf te verplaatsen. Deze goederen zullen op kosten van de occupanten geplaatst worden op een bergingslocatie. Geef dit bericht door aan belangstellenden!

Bekijk de video’s en foto’s hierover:

Dalianproject Paramaribo Noord Politie Suriname 129 Dalianproject Paramaribo Noord Politie Suriname 129 Dalianproject Paramaribo Noord Politie Suriname 129