21-jarige laat leven in het verkeer te Paramaribo – Politie Suriname video’s

verkeer Suriname Paramaribo politie 1

Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen: Wees voorzichtig in het verkeer!

Familie Faerber is in zeer diepe rouw gedompeld. Ze moesten plotseling afscheid nemen van de 21-jarige Valentio. Hij kwam om het leven na een zeer tragisch ongeval te Paramaribo. Bekijk het officiële politie bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en kijk ook naar een korte video erover. Zeer triest. We wensen de familie Faerber veel power toe met dit veel te jonge verlies.

Politie update:

Uit het forensisch onderzoek van de politie is komen vast te staan dat de 21-jarige verongelukte motorfietser Valencio Faerber niet aan het stunten was, toen hij de controle over de motorfiets verloor en hard tegen een stenenmuur aan kwam. Dit verkeersongeval vond plaats op vrijdagmiddag 22 oktober.

Omstanders beweerden dat Faerber kort voor het ongeval aan het stunten was op de motorfiets. Dat blijkt niet waar te zijn. Na analyse van filmbeelden is de afdeling Forensische Opsporing van de politie tot de conclusie gekomen, dat Faerber de controle over de motorfiets niet had verloren, omdat hij daarop aan het stunten was.

Het politie onderzoek met betrekking tot de oorzaak van dit ongeluk duurt voort. Inmiddels het ontzielde lichaam van Valencio Faerber in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.

Politie Suriname schreef eerder: 21-jarige motorfietser omgekomen in het verkeer. De 21-jarige motorfietser Valentio Faerber reed in de middag van vrijdag 22 oktober in de Margarethalaan tegen een schutting aan en overleed ter plaatse ten gevolge van zwaar opgelopen letsels.

De politie van het bureau Munder Paramaribo kreeg melding van het verkeersongeval en deed de locatie aan voor onderzoek. Valentio, Faerber werd ter plaatse aangetroffen liggend naast een zwaar beschadigde motorfiets. Hij vertoonde daarbij geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel vast dat de heer Faerber overleden was.

Volgens het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat Faerber over de Margarethalaan reed, komende vanuit de richting van de Kolonistenweg. Dat hij op een gegeven moment een stunt uithaalde op de motorfiets en daarbij de controle verloor over de besturing van het voertuig. Het gevolg was dat Faerber tegen een stenenmuur aankwam en daarbij zware verwondingen opliep aan zijn hoofd en rechteronderarm.

Het ontzielde lichaam van de heer Faerber is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie, ter obductie, in beslag genomen. De motorfiets is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van het bureau Munder overgedragen aan de collega’s van de verkeersunit van Regio Paramaribo.

Bekijk een korte video ervan:

verkeer Suriname Paramaribo politie 1

Foto binnengekomen via Facebook