Live video uitvaart – Het vroege afscheid van onze Tosh Goeldjar uit Suriname

Santoshkoemar Goeldjar Suriname

Een familie in zeer diepe rouw gedompeld. De knappe Santosh Goeldjar is veel te jong overleden. Hij mocht maar 28 jaartjes jong worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Speciaal voor de mensen in Nederland en Suriname, die er niet bij konden zijn, was er een livestream tijdens de indrukwekkende uitvaart. U kunt het hier bekijken. Bekijk tevens de vele gedeelde foto’s, condoleances en een video. Wij van FamilieNieuws wensen alle verdrietige mensen heel veel power met het zware verlies.

Aum aasato ma sad
gamaya tamaso ma jyotir.
Gamaya mrityor ma
amritan gamayan

Santoshkoemar Goeldjar

Geboren 19 januari 1993
Overleden 21 oktober 2021
In de jonge leeftijd van 28 jaar

De crematie van Tosh heeft op zaterdag 23 oktober 2021 plaatsgevonden in Suriname. De live video daarvan kun je onderin dit bericht bekijken. Geef het door aan belangstellenden.

Santoshkoemar Goeldjar Suriname 5

Santoshkoemar Goeldjar Suriname Santoshkoemar Goeldjar Suriname Santoshkoemar Goeldjar Suriname Santoshkoemar Goeldjar Suriname

Santoshkoemar Goeldjar Suriname Santoshkoemar Goeldjar Suriname Santoshkoemar Goeldjar Suriname Santoshkoemar Goeldjar Suriname Santoshkoemar Goeldjar Suriname Santoshkoemar Goeldjar Suriname

Bekijk hier de live video van de uitvaart:


Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken