Ashna Jagesar dood omdat haar jaloerse man dacht dat ze vreemdging – foto’s

Ashna Jagesar

Hij dacht dat ze een relatie had met haar collega

De jonge moeder, Ashna Jagesar, werd vermoord. Haar partner gaf haar eerst op als vermist maar toen hij haar ontzielde lichaam, in verre staat van ontbinding, zag kon hij niet anders dan zijn excuses aanbieden aan het lijk. Inmiddels zou hij een uitgebreidere verklaring hebben afgelegd. Hij was jaloers. Helaas hebben haar 2 jonge kinderen daar niets aan. Die moeten nu verder zonder hun mama. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn verklaring en geef het door aan belangstellenden.  Wat voor straf hoort zo iemand te krijgen?

Bidjaipersad is de 37 jarige man van Ashna Jagesar. De jonge moeder van 2 kleine kinderen werd in maart van dit jaar als vermist opgegeven door de man. Uiteindelijk werd haar lichaam aangetroffen. Dood in een goot langs de Eurekaweg te Paramaribo.

De man die al die tijd ontkende dat hij iets met haar verdwijning te maken had, kwam terug op zijn verklaring toen hij werd geconfronteerd met het ontzielde lichaam van zijn vrouw in het lijkenhuis. Hij werd helemaal emotioneel ervan. En kon het niet meer voor zich houden. Het zien van haar lichaam, dat inmiddels in verre staat van ontbinding was, maakte hem zo emotioneel dat hij wel moest opbiechten.

Bidjaipersad A, die juridische bijstand krijgt van raadsman Raoul Lobo, bood zijn excuses aan bij het lichaam van de jonge vrouw. Het speet hem wat hij haar had aangedaan. Hij gaf daarna in een politieverhoor toe de vrouw te hebben vermoord.

Inmiddels luidt zijn verklaring: Hij had het vermoeden dat zijn vrouw vreemdging met een collega van haar. Die avond belde hij zijn vrouw maar ze nam maar niet op. Toen ze uiteindelijk contact kregen haalde hij haar op. Onderweg naar huis kregen zij ruzie over een memory stick. Daarop zaten intieme videobeelden van Bidjaipersad. Deze ruzie is uit de hand gelopen, met de dood als gevolg. Aldus Times Suriname.

De man is aangehouden en wacht zijn proces af. Wat zou een schappelijke straf zijn voor zo een man?

Lees ook de eerdere berichten omtrent deze moordzaak en bekijk de gedeelde foto’s en video’s in de berichten. :

Jonge moeder dood aangetroffen te Paramaribo – politie Suriname – foto’s

Morgen nemen we afscheid van onze mama Ashna Jagesar in Paramaribo – video’s

Live video – De uitvaart van 31-jarige Ashna Jagesar in Paramaribo