Moeder en baby vermist – politie Nederland

vermissing moeder baby politie Nederland

Gaarne delen met een ieder in Nederland “We maken ons grote zorgen”

Erg dit: De politie in Nederland is opzoek naar een moeder en haar baby’tje. De twee zijn al een week spoorloos. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent haar signalement en de vermissing en geef het door, misschien heeft iemand ze toevallig zien lopen ofzo. Of misschien kan de moeder zich melden bij de politie. Hopelijk zijn ze ok.

Politie Nederland schreef het volgende:
VERMISSING!
Wij zijn dringend op zoek naar een vrouw van 26 jaar en haar eenjarige zoontje. Wij maken ons zorgen over haar welzijn. Zij zijn op donderdag 14 oktober vertrokken uit Harderwijk en worden sindsdien vermist.

De vrouw heeft een donkere huidskleur en zwarte dreadlocks. Op 14 oktober had zij een grijze kinderwagen bij zich, een witte en een zwarte tas en droeg zij een zwarte jas, een zwarte broek en witte schoenen.

Mensen die de vrouw en haar zoontje op of na 14 oktober gezien hebben, vragen wij om contact met ons op te nemen. Dat kan via 0900-8844.
Alle informatie is welkom!

De politie heeft deze vermissing ook op Facebook gedeeld. Een Politiewoordvoerder laat weten: ‘Ze zijn nog niet aangetroffen, we maken ons zorgen.’ De politie heeft verder niet heel veel informatie. Deel het bericht met een ieder hopelijk zijn ze beiden in orde.

Politie Nederland – Veluwe-West deelde de volgende foto:

vermissing moeder baby politie Nederland vermissing moeder baby politie Nederland