Bange dronkaard rijdt door na aanrijding – Politie Suriname

dronken chauffeur Suriname politie Paramaribo

Maken wij er een gewoonte van om mensen te mishandelen na een aanrijding? Dat is volgens Bhaat de reden dat hij doorreed na een aanrijding in Suriname. Het komt inderdaad wel eens voor ja. Waarom doen we dat?

Maar wat helaas ook veel te vaak voorkomt: Zuiplappen achter het stuur! Waarom doen we dat dan? Lees het officiële politiebericht erover. Snappen jullie Bhaat wel? Of is het niet waar wat hij zegt?

Politie Suriname schreef: De politie van het bureau Latour Paramaribo heeft op dinsdag 12 oktober het rijbewijs van de autobestuurder Bhaath R. ingevorderd. De man nam in beschonken toestand deel aan het verkeer en veroorzaakte in de avond van maandag 11 oktober aan de Menkendam een aanrijding met een tegenligger.

Na de aanrijding reed Bhaath door en stopte op het politiebureau Latour. Hij stelde de wetsdienaren in kennis van de aanrijding en gaf hen te kennen dat hij uit vrees te worden mishandeld door omstanders, is doorgereden.

Na te zijn ontnuchterd is Baath voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden. Het dossier ter zake zal voor verdere afdoening worden opgestuurd naar het Parket.