Onze lieve mama Jet Atmopawiro is er niet meer

mama Jet Atmopawiro Suriname 1

Intens verdrietig zijn de kinderen van Harriette Atmopawiro, ze moeten voortaan zonder haar door het leven. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij wordt bekend gemaakt dat de lieve mama en oma is overleden. Ze was voor velen bekend als Jet of Soerip. Let op: De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen heel veel kracht en sterkte met dit zware gemis.

Intens verdrietig maar dankbaar dat verder lijden haar bespaard is gebleven, maken wij bekend dat van ons is heengegaan onze zorgzame moeder, grootmoeder en schoonmoeder, mevrouw de weduwe,

Atmopawiro Harriette
beter bekend als
Jet & Soerip

Ze bereikte de leeftijd van 67 jaar.

Lieve mama en oma nu kan je in vrede zijn met Maro, je honey en kleinkinderen.

Uitvaart

De crematie vindt plaats op maandag 25 oktober 2021, bij het Algemene crematorium aan de Drs. Sophie Redmondstraat te Paramaribo. Gelegenheid tot afscheid is van 08:30 uur tot 09:30 uur in de aula van het crematorium. (naast Hennep).

Namens de diep bedroefden:
Dochter Babs & Partner
Dochter Kitty & Partner
Kleinkinderen Samira & D’aisa
Zoon Martin & Partner

Moge de Here jou gedenken bij de opstanding.
Wij wensen je een vredige reis en rust zacht Lieve Mama.

De families Atmopawiro en Terhoeven danken een ieder voor hun steun rondom het overlijden van hun geliefde Harriette Atmopawiro beter bekend als Jet & Soerip.

~Dankbetuiging~

Niet meer in ons midden
Maar voor altijd in ons hart.
Het is onmogelijk om ieder persoonlijk te bedanken voor het overweldigende aantal blijken van medeleven die wij mochten ontvangen voor en na het overlijden van onze Lieve moeder en grootmoeder ,

Atmopawiro Harriette Wakira
beter bekend als Jet & Soerip.

Overleden 20 Okt 2021
Bij deze betuigen wij aan allen onze welgemeende en hartelijke dank.
Namens de families Atmopawiro en Terhoeven 🙏

mama Jet Atmopawiro Suriname 1