Onze geliefde mama Virginia Reiber – Mac-Nack is er niet meer- video’s

Virginia Reiber - Mac-Nack Suriname moeder 1

Een immens verdriet. De kinderen kunnen dit niet verwerken, het is zo zwaar om hun moeder zo vroeg te verliezen. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maken ze bekend dat hun allerliefste mama, Virginia Mac-Nack gehuwd Reiber, is overleden. Bekijk het bericht en de gedeelde video’s voor meer informatie. De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de bedroefde kinderen heel veel kracht en sterkte met dit verlies.

Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad want Gij zijt bij mij, uw stok en uw staf, die vertroosten mij.
Psalm 23:4

We zijn dankbaar voor alle liefde die zij ons schonk en voor de zorg waarmee zij ons omringde

Met heel veel pijn in hun hart maken de kinderen Demelza, Chantal, Xavier , Xaviro en Jimmy bekend dat na een kortstondig ziekbed op dinsdag 12 oktober 2021, zacht en kalm van hen is heen gegaan hun allerliefste moeder, schoonmoeder en grootmoeder, mevrouw,

Virginia Joice Mac-Nack

in de leeftijd van 54 jaar.
Ze was weduwe van Joop Josef Bertus Reiber

Uitvaart

Gelegenheid tot afscheid nemen is op maandag 25 Oktober 2021 van 14.00u tot 15.00u te Aula RUACH aan de ZONNEBLOEMSTRAAT #80 waarop aansluitend van 15.00u tot16.00u een Uitvaartdienst zal worden gehouden daarna zal zij om16.30u ter grave worden gedragen op begraafplaats Rene’s Hof.

Mama, Wij hebben het heel zwaar en kunnen dit niet verwerken. U was altijd daar voor ons. Rust zacht mama. Wij nemen alles dat u ons heeft aangeleerd.

Rust zacht lieve moeder, de Here heeft je naar huis geroepen.

Gaarne i.p.v bloemen een vrijwillige bijdrage .* Vanwege Covid-19 zal er geen rouwzitting worden gehouden en wordt u dringend verzocht bij het afscheid nemen de Covid regels strikt op te volgen als ook de aanwijzingen ter plekke.

Namens de diep bedroefde Kinderen:

Demelza, Chantal, Xavier, Xaviro en Jimmy

Bekijk onderstaande gedeelde video’s en geef het bericht door aan belangstellenden

Virginia Reiber - Mac-Nack Suriname moeder 1 Virginia Reiber - Mac-Nack Suriname moeder 1