27-jarige overleden in het verkeer – politie Suriname video – foto’s

Tushand Somai verkeer politie Suriname

Wederom een familie in diepe rouw gedompeld. Een jong leven verloren in het verkeer in Suriname

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dood van een jongeman en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. De politie schrijft overigens NIETS over alcohol gebruik en de jongeman was WEL in het bezit van een geldig rijbewijs. Bekijk het bericht, een video en wat foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel sterkte met dit jonge en plotselinge verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef. De 27-jarige autobestuurder Tushand Somai is in de avond van maandag 18 oktober na een verkeersongeval aan de Palingstraat ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Nieuw Nickerie deed na de melding de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de autobestuurder aangetroffen die geen teken meer van leven vertoonde. Het bovenlichaam van het verkeersslachtoffer was uit het raam van het portier en zat gedrukt tussen het voertuig en in de grond van de langs de weg lopende goot. Daarbij heeft Tushand zware lichamelijk letsels opgelopen aan zijn voorhoofd neus, oren en ogen.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder die in het bezit was van een geldig Surinaams rijbewijs met een zeer hoge snelheid reed over de Palingstraat. Hij kwam vanuit de zuidelijke richting en ging richting het noorden. Door tot nog toe onbekende reden verloor hij de controle over de besturing van zijn voertuig en geraakte van de weg. Tushand kwam op de linker berm in botsing met een elektrische mast, die in tweeën brak. Hierna kwam de auto met zijn rechter voorzijde tot stilstand in de langs de weg lopende goot. Met behulp van de brandweer is het verkeersslachtoffer dat bekneld zat, uit het voertuig gehaald.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Tushand afgestaan aan de nabestaanden.

Bekijk wat gedeelde foto’s. Luister ook naar een video ervan:

Tushand Somai verkeer politie Suriname

Tushand Somai verkeer politie Suriname Tushand Somai verkeer politie Suriname