Militair omgekomen in het verkeer – Politie Suriname

Chadwick Polion militair politie Suriname

“Van het werk, onderweg naar huis. Door een verkeersongeval, uit het leven gerukt” Hierbij het officiële politiebericht na de dood van een jonge militair in Suriname.

De 31-jarige man reed tegen een stilstaande wagen en overleed ter plekke. Lees het bericht om te weten wat er precies is gebeurd en bekijk de identiteitsgegevens van de militair. We wensen de nabestaanden en zijn collega’s veel kracht toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef: Militair laat leven bij verkeersongeval. Bij een verkeersongeval in de late avond van zaterdag 16 oktober 2021 op de Oost West Verbinding in het district Commewijne Suriname heeft de 31-jarige bromfietser Chadwick Polion ter plaatse het leven gelaten.

De politie van het bureau Meerzorg deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een bromfietser die tegen een stilstaande vrachtvoertuig met trekker was opgereden.

Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Chadwick officieel vast. Het verkeersslachtoffer reed voor de aanrijding over de H.I. Soemitaweg. Hij kwam vanuit de richting van Meerzorg gaande in de richting van Tamanredjo.

Naderhand bleek de overleden bromfietser een militair van beroep te zijn geweest. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Militaire Politie (MP).

Chadwick Polion militair politie Suriname

Chadwick Polion militair politie Suriname