Meisje dodelijk getroffen door de bliksem tijdens het baden – politie Suriname

meisje Jaideny Van Favery bliksem Suriname

11 november zou ze 10 jaar worden maar het lot heeft anders besloten. Ongelofelijk maar waar: De prachtige Jaideny is overleden. Ze werd getroffen door de bliksem in Suriname. Ze was buiten aan het baden.

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Deel het met iedereen en laat dit bericht tevens een waarschuwing zijn voor anderen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje, precies wanneer je het niet verwacht. Wij van FamilieNieuws wensen haar geliefden, in het bijzonder haar mama, al haar vriendjes en vriendinnetjes veel power. Wat een droevig verlies.

Politie Suriname schreef: De 9-jarige Jaideny Van Favery is in de middag van zondag 17 oktober dodelijk getroffen door blikseminslag te Pikin Saron in het district Para.

De politie van het bureau Zanderij kreeg een telefonische melding dat een meisje die geen teken van leven meer vertoonde de RGD politie te Pikin Saron was binnengebracht. De wetsdienaren begaven zich naar voornoemde poli en troffen het overleden meisje met haar moeder aan. Onderzoek wees uit dat het in de middag van 17 oktober heel hard had geregend.

Volgens verklaring van de moeder was Jaideny in de regen gaan baden. Plotseling begon het heel erg te bliksemen en zij voelde dat tot in huis. Ze rende naar buiten om haar kind naar binnen te roepen en zag Jaideny door haar knieën zakken. Per eigen gelegenheid bracht zij het bewusteloze kind naar de RGD politie te Pikin Saron. Aldaar kreeg zij van de dienstdoende arts te horen dat haar kind overleden was.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Jaideny door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

meisje Jaideny Van Favery bliksem Suriname

Foto binnengekomen via Facebook