Video – Schrikbarend veel doden onder besmette zwangeren in Suriname

fernando rigters zwanger baby Paramaribo

Er zijn de afgelopen twee maanden 8 zwangere vrouwen overleden met corona! Jammer. Het aantal doden onder besmette zwangeren blijft stijgen in Suriname.

Video – Luister naar de bezorgde Fernando Rigters, vrouwenarts in het ’s Lands Hospitaal Paramaribo. Luister ook naar de medisch directeur van het ziekenhuis. “We willen niemand bang maken, maar dit is nu eenmaal de realiteit”. Bekijk het bericht en de video en geef het door aan iedereen en vooral aan de zwangeren onder ons. Belangrijk: Wil je geen prikje, dat is jouw goed recht maar bescherm wel jezelf en jouw kind: Hou je aan de MOHANA regels!

De vrouwenarts zegt dat zwangere vrouwen vaak eerder de zwangerschap moeten afbreken vanwege de besmetting,

Het is niet makkelijk om de vrouwen te overtuigen om zich te laten vaccineren. Het is belangrijk dat de zwangeren voorbereid zijn, dat hun lichaam voorbereid is. Maar het besef is er helaas nog niet helemaal. Ja, er wordt veel voorlichting gegeven, de campagnes gaan goed, maar het kan echt wel beter.

De afgelopen 2 maanden zijn 8 besmette zwangere vrouwen overleden. De vrouwen waren besmet met het coronavirus. Dat is een enorm hoog aantal. voorgaande jaren stierven er ongeveer 12 tot 15 zwangere vrouwen per jaar. En nu, voor dit jaar alleen al, hebben we 8 covid zwangeren verloren. Dat is schrikbarend veel en triest! Aldus Gynaecoloog Fernando Rigters van het ’s Lands Hospitaal Paramaribo tegenover STVS Suriname.

Luister naar de video hierover en luister ook naar Soenita Nannan-Panday – Gopisingh. Zij is medisch directeur van het ziekenhuis. Geef het door aan iedereen, vooral aan de zwangeren.

Lees ook:

Video – ‘Ik ben zwanger van een tweeling en ik wil geen prik’ – anoniem Paramaribo

Video & foto’s – Kevin en Altagracia trotse jonge ouders van drieling in Suriname

Video – De situatie op dit moment in het ’s Lands Hospitaal Paramaribo – CODE ZWART!

Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s

‘Maar’ 1 nieuwe besmetting in Suriname – Video’s – zwanger en corona