Video – Man voor de tram geduwd door 3 donkere jongens in Nederland

Tram Rotterdam Nederland 1

Wat een wrede dood! Een man is in Nederland door 3 jongens voor een rijdende tram geduwd. De man is overleden. En traumatische gebeurtenis voor de mensen die het van dichtbij hebben meegemaakt.

De man zou zijn geduwd door 3 donker getinte jongens. De politie in Nederland is nu dringend opzoek naar ooggetuigen. Deel daarom het bericht en de video met iedereen zodat de jongens zich zo snel mogelijk kunnen aanmelden bij de politie. Dit is echt niet normaal! Wat gebeurt er met de jeugd? P.s. Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn.

We wensen de geliefden van deze overleden meneer heel veel sterkte toe.

https://regio15.nl/ schreef: Vanavond is een persoon overleden nadat deze door enkele jongens voor een tram in Den Haag is geduwd. Het misdrijf vond rond tien voor negen op de Rijswijkse Landingslaan plaats bij de halte Anthony Fokkersingel van tramlijn 19. Volgens de zwaar geëmotioneerde getuigen is het slachtoffer door een groep jongens voor de tram geduwd.

Politie, twee ambulances, het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam, de Officier van Dienst Geneeskundige (OvD-G) en brandweereenheden van meerdere kazernes werden gealarmeerd.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nog proberen te redden, maar de verwondingen waren dusdanig dat het slachtoffer ter plaatse is overleden. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend, het zou gaan om een oudere man.

De daders zijn er na hun daad vandoor gegaan. Meerdere eenheden van de politie zijn met onder andere speurhonden in de omgeving op zoek naar de daders. Ook is de technische recherche opgeroepen om de sporen vast te leggen; en de camerabeelden van het Randstadrail voertuig veilig te stellen.

De Forensische Opsporing (FO) is bezig met een uitgebreid onderzoek. De omgeving is afgezet met politielint en zwarte hekken. Politie Nederland is op zoek naar drie donker getinte jongens, en verzoekt getuigen om te bellen met 112.

Bekijk hier wat video’s

Tram Rotterdam Nederland 1