Arvinesh Sahai, MR ARVID PRODUCTION Suriname, is er niet meer – foto’s

Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo

Een vooruitstrevende jonge heer met een gouden hart die altijd klaarstond voor iedereen

Ongelofelijk, maar helaas het is echt waar: Allemansvriend Arvinesh Sahai heeft het tijdelijke met het eeuwige verwisseld. Hij was een bekende in de muziekscéne zowel in Nederland en Suriname en hij was een gewaardeerde VHP’er. Velen delen hun verdriet en medeleven na zijn plotselinge dood. Bekijk het bericht om de vele foto’s en condoleances te bekijken. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie, vrienden en alle overige diep bedroefden heel veel kracht en power met dit veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Aum Satgati

Arvinesh Sahai

Van Arvid Production & Baithak Power Crewmember

Het gemis zal altijd blijven
De lege plek, het doet zo’n pijn
In gedachte en in ons hart
Zal hij altijd bij ons zijn.

Arvinesh Sahai!! Sab ka pyara aur Hamaar dost!! We spraken elkaar dagelijks over van alles…. We gaan je echt missen ! Bedankt voor alles ! en ook voor je liefde voor Baithak gana!
Wij condoleren fam Sahai met overlijden van Arvinesh Sahai ji … BAITHAKPOWER CREW , Collega’s en vrienden 
Aum shantie

Afscheid nemen is één van de moeilijkste dingen in het leven.
Je kunt op vele manieren en vormen afscheid nemen en de reden van afscheid kan verschillend zijn.
Zo kun je bijvoorbeeld tijdelijk afscheid nemen van je geliefde, je collega of een minder tijdelijk afscheid; het overlijden van iemand. Deze definitieve vorm is natuurlijk wel een zwaar moment en doet je stilstaan bij vele zaken waar je anders helemaal niet bij stilstaat

Afkomstig van Team Baithak Gana Community

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden:

Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo

Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo

Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo Arvinesh Sahai Suriname Nederland Paramaribo