Live video – Afscheid van onze geliefde broeder Stanley Rijssel in Paramaribo

Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1

Veel mensen genoten van zijn gepassioneerde zangdiensten. Hij zong echt altijd met passie! De oproep blijft: Komt, verloornen, reddelozen! Zie op Jezus!

Live video: Bekijk de video van de muzikale uitvaart van Stanley Rijssel in Paramaribo. Speciaal voor de mensen in Nederland en Suriname die er niet bij konden zijn was er een live stream. Bekijk tevens de gedeelde foto’s condoleances en overige video’s. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie, vrienden kerkleden en alle overige nabestaanden veel kracht toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken.

Laten wij God loven en prijzen voor wie Hij is en wat de Here door br. Rijssel heeft kunnen doen. Kom en put hoop in Gods woord! 

Gisteren vierden wij het leven van onze broer, oom, neef, buur, vriend, broeder

Stanley Dennis Rijssel.

Hij werd op vrijdag 15 oktober 2021 ten grave gedragen. De uitvaartdienst is LIVE uitgezonden via ons Youtube kanaal Suriname Mission of SDA. Je kunt de video hieronder bekijken. 

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s geef het door aan belangstellenden:

Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1

Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1 Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1 Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1

Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1 Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1 Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1 Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1 Stanley Rijssel Paramaribo Suriname 1

Bekijk hier de live video van de uitvaart:

Gaat de video niet open? Klik hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.