Live video – Afscheid Ivan Mijnhijmer op zijn 23ste verjaardag – foto reportage

Ivan Mijnhijmer Suriname Paramaribo zoon

Vandaag zou hij 23 jaartjes jong worden. Maar in plaats van happy birthday zeggen we: Rust zacht, lieverd. Een zware dag voor de familie, in het bijzonder voor zijn mama Xaviera Mijnhijmer. Dit is hartverscheurend. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Ivan Mijnhijmer is plotseling overleden Een klap voor zijn familie en vele vrienden Op dit moment is de uitvaart gaande. Speciaal voor de mensen die er niet bij kunnen zijn is er een livestream. U kunt het hier bekijken. Bekijk tevens de vele foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de families Mijnhijmer, Tjon Akon, Polack, zijn geliefden, in het bijzonder zijn mama en de collega’s van D-luxe Magical Sweets, heel veel power toe.

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken. Die is op dit moment gaande. 

Kom tot Mij, allen die vermoeid en belast zijn, en Ik zal u rust geven.
Matteüs 11:28

Met volle verslagenheid maken wij bekend dat op 7 oktober 2021 van ons is heen gegaan

Ivan Xaverio Mijnhijmer 
In de jonge leeftijd van 22 jaar

De crematie vindt plaats op vrijdag 15 oktober 2021 om 16.00 uur in het PT Jagdew Paragh crematorium aan Dr.Sophie Redmondstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 14.00u tot 15.00 u , gevolgd door een rouwdienst van 15.00 u tot 15.45 u in de aula aldaar.

Gelieve zich aan de COVID maatregelen te houden.

Namens:
Fam. Mijnhijmer
Fam. Tjon Akon
Fam. Pollack

 Ivan X. Mijnhijmer
Je zag ‘t levenslicht op 15 oktober 1998..je kwam op deze Gado grontapoe. En ja op deze zelfde dag 15 oktober .. 23 jaren verder moeten wij jou terug aan onze schepper geven. Wij hebben op deze dag de keus uit 2 belangrijke dingen.. je geboorte dag herdenken of je heengaan betreuren. Wij kiezen voor positieve dingen.. Wij kiezen voor mooie dingen.. Wij kiezen om je met een gerust hart naar onze hemelse vader toe te sturen.. Hij heeft ons geen kalme reis beloofd.. maar wel een BEHOUDEN AANKOMST. Wij gunnen je een mooie plek daarboven neefje..
Fly high and shine on us..

~Janice M ~

Bekijk de gedeelde foto’s en de livevideo van de uitvaart:

Ivan Mijnhijmer Suriname Paramaribo zoon Ivan Mijnhijmer Suriname Paramaribo zoon Ivan Mijnhijmer Suriname Paramaribo zoon

Ivan Mijnhijmer Suriname Paramaribo zoon Ivan Mijnhijmer Suriname Paramaribo zoon Ivan Mijnhijmer Suriname Paramaribo zoon Ivan Mijnhijmer Suriname Paramaribo zoon

Gaat de video niet open. Klik hier om het rechtsreeks via Youtube te bekijken.