1000 coronadoden in Suriname – video’s

Suriname covid Dashbord 8

We zitten pas op de helft van oktober en we hebben deze maand al 116 coronadoden in Suriname!

Covid heeft ons land nu al maar dan anderhalf jaar in haar greep. Er zijn vannacht weer 6 doden bijgekomen. Daarmee komen we op precies 1000 corona doden sinds het begin. De grootste groep doden zijn creolen en gisteren is ook bekend gemaakt dat maar liefst 75% van de doden geen prik heeft gehad.

De situatie is helaas nog steeds erg dreigend want het lijkt nog helemaal niet de goede kant op te gaan. De zorg staat onder enorme druk. Wat doe jij om jezelf en een ander gezond te houden? Wel prikken of niet? Daar is een ieder vrij in, maar belangrijk is nog steeds: Hou je aan de MoHana regels en als we de beelden mogen geloven houdt niet iedereen zich hieraan. Hoe gaan we dan ooit uit deze pandemie komen? Bekijk het bericht, de video’s en foto’s voor meer informatie en geef het door aan een ieder, we hebben echt meer bewustwording nodig. Samen redden we het wel! Maar we moeten het wel doen!

Gisteravond zijn er weer 6 coronadoden bijgekomen. 6 mensen die binnen 24 uur overleden zijn aan de gevolgen van covid-19. Dat zorgt voor een totaal van 116 Covid-19 doden in oktober 2021. We hebben nog 17 dagen te gaan. En sinds maart 2020 zitten we nu op precies 1000 doden. Veel mensen hebben de prik al gehaald, maar er zijn ook heel wat mensen die dat weigeren. 75% van de doden was dan ook niet gevaccineerd.

Sinds maart 2020 zijn 45.861 personen positief getest op het coronavirus van wie 26.981 genezen werden verklaard. En 1000 mensen zijn dus overleden

Gisteren werd er weer een uitgebreide persconferentie gehouden met meer duidelijkheid over de cijfers. Je kunt de video daarvan hieronder in het bericht bekijken. Bekijk ook de andere video’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden.