Video’s – Nederlander loopt met vriendin ‘aan de riem’ in Zuid Amerika

Nederlander vriendin Colombia

De meeste van ons kennen Colombia als het land waar we gaan voor medische hulp. Maar sommige mensen lopen daar met hun mooie vriendin aan de ketting. Dat deed de Nederlandse Patrick

Zou jij halfnaakt door de stad lopen met een ketting om je nek? De Nederland vertelt in een interview wat er precies aan de hand is. Veel mensen in Colombia vinden het zeer vrouwonvriendelijk, ze accepteren het niet en dat laten ze merken ook. Ze willen dat hij het land uit wordt gezet. Bekijk de video en wat foto’s. Wat denken jullie? Zouden we dit in Suriname of Nederland accepteren? Of mag ze gewoon vrij zijn?

De mensen in Colombia en vooral de burgemeester van de plaats Medellín zijn boos op de Nederlander en zijn vriendin. De Nederlandse sportschooleigenaar ligt in Colombia flink onder vuur, nadat een video opdook waarin hij met zijn schaars geklede vriendin aan de riem door het centrum flaneerde

De burgemeester van Medellín heeft een verzoek ingediend bij migratie om de buitenlander het land uit te zetten. De advocaat van de 29-jarige Patrick zegt dat het allemaal een groot misverstand is

Video – Bekijk de video. Te zien is hoe een blonde man in net pak door Medellín loopt, naast hem een vrouw in niets verhullende kleding, die later zijn vriendin blijkt te zijn. De twee zijn omringd door enkele filmende vrouwen. Ze zijn boos en betichten de man van respectloos gedrag.

Het is overigens wel goede reclame voor zijn vriendin, die model is.

Bekijk de video’s en wat foto’s:

Nederlander vriendin Colombia Nederlander vriendin Colombia

Nederlander vriendin Colombia Nederlander vriendin Colombia

Onderstaande filmpjes zijn in het Spaans maar de beelden zeggen genoeg.