Oud-president Bouterse is vandaag 76 jaar geworden – foto’s & video’s

Bouterse Suriname veraardag Paramaribo 1

Desi Delano Bouterse is vandaag jarig. 76 jaar is hij geworden! De oud president van Suriname en tevens oprichter van de NDP wordt door veel verschillende mensen gefeliciteerd!

Lees het bericht om de felicitaties te bekijken. Kijk ook naar wat video’s. Wij van FamilieNieuws wensen meneer Bouterse, mevrouw Ingrid Bouterse – Waldring, alle familieleden en partij leden een mooie dag toe. Wil je hem ook feliciteren? Dat kan. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

Desi, werd 76 jaar geleden, namelijk op 13 oktober 1945, te Domburg, geboren. Hij is twee keer gekozen tot de president van Suriname. En is dat geweest van 2010 tot 2020. Daarna nam de huidige president Santokhi het stokje over.

Bekijk onderstaande foto’s felicitaties en (oude) video’s:

Bouterse Suriname veraardag Paramaribo 1

Bouterse Suriname veraardag Paramaribo 1 Bouterse Suriname veraardag Paramaribo 1

Bouterse Suriname veraardag Paramaribo 1 Bouterse Suriname veraardag Paramaribo 1 Bouterse Suriname veraardag Paramaribo 1 Bouterse Suriname veraardag Paramaribo 1 Bouterse Suriname veraardag Paramaribo 1

Walther Bouterse Suriname Bouterse Suriname president Suriname Paramaribo Bouterse Bouterse Suriname