20-jarige dood in Rotterdam – politie Nederland zoekt getuigen – video’s

Jongen Nederland straat 1 Rotterdam

Wang mamma e bari baka gi eng pikieng. Wederom een zeer droevig bericht uit Nederland.

Een 20-jarige jongen is overleden na een schietpartij in Rotterdam. Zie foto. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Geef het door aan iedereen. De politie in Nederland zoekt namelijk getuigen. Heel veel sterkte aan de familie van deze jongen.

Bij een schietpartij in de Schiltmanstraat in Rotterdam is maandagavond rond half elf een 20-jarige Rotterdammer om het leven gekomen. Het slachtoffer werd op straat beschoten en vervolgens door kennissen naar het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Daar overleed hij later alsnog aan zijn verwondingen. Het gaat om de 20-jarige Roncherello, dat bevestigt een familielid. Bekijk de video’s over de schietpartij en bekijk het bericht van Boevenieuws voor meer details. Klik hier

Het was een schietpartij. Buurtbewoners hebben meerdere schoten gehoord, en stuk of zes. De hulzen daarvan zijn door de politie op straat aangetroffen. Wat er precies aan de schietpartij voorafging is nog onbekend. De politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen. Deel daarom dit bericht met iedereen.

Jongen Nederland straat 1 Rotterdam

Bekijk hieronder het bericht op Boevennieuws

Update: Roncherello doodgeschoten in Schiltmanstraat Rotterdam

Lees ook:

23- jarige Feller uit Nederland doodgeschoten op Curaçao (video’s)

Gezinsdrama in Nederland – 3 mensen doodgeschoten (video’s)

Nederlandse oud-profvoetballer uit Suriname Kelvin Maynard doodgeschoten (video’s)

Emotionele herdenking doodgeschoten rapper Bolle in Amsterdam Zuidoost Nederland (video’s)

Portier doodgeschoten in Amsterdam – politie Nederland zoekt getuigen (video’s)

Video’s – 30-jarige man doodgeschoten in Rotterdam Nederland