Jonge vrouw in Nederland dood door stomdronken vriend – foto’s

Solaine Nederland vriend Noordwijk

De prachtige Solaine uit Nederland werd vermoord door haar stomdronken vriendje, op Valentijnsdag. Hij kan het zich niet herinneren. Maar zij had ‘gelukkig’ alles opgenomen met haar telefoon. 

Het was sowieso een onstuimige relatie. Maar de 34-jarige vrouw bleef haar 9 jaar jongere vriend terugnemen.  En toen ging het mis. Hij stak haar dood. Bekijk het uitgebreide bericht van het OM in Nederland om te lezen wat er precies is gebeurd. Ze hebben deze week een straf van 9 jaar geëist. 9 jaar voor het doden van een persoon? Veel mensen vinden dat veel te weinig. Misschien is dat de reden waarom dit nog zo vaak gebeurt? Bekijk ook wat foto’s van de verdachte en het slachtoffer. Wellicht kunnen anderen hier ook iets van leren. Want dit moet stoppen.

Solaine bleef tot haar dood terug gaan naar haar vriendje Niels. Een zachtaardig persoon die altijd voor iedereen klaar stond, een echte vriend. Dat zeggen zijn vrienden. Maar haar vrienden zeggen iets anders: “Niels V. is een wolf in schaapskleren”. Ze zouden haar zelfs hebben gewaarschuwd voor de man. Maar liefde maakt blind. In de nacht van Valentijnsdag werd de vrouw dood gevonden in haar woning in Noordwijk.

Het OM heeft onlangs een straf van 9 jaar geëist. Onderstaand gedetailleerd bericht publiceerden zij over de dood van de 34-jarige Solaine: Stomdronken man steekt vriendin dood

Vele malen vroeg zij hem niet te komen, of om weg te gaan. Hij kwam toch en ging niet weg, en toen ging het vreselijk mis. Een 25-jarige man uit Noordwijk stak in de nacht van 13 op 14 februari 2021 in Noordwijk zijn vriendin dood. Het Openbaar Ministerie eiste vandaag 9 jaar cel tegen hem. Het was een onstuimige relatie waarin volgens vrienden al eerder sprake was geweest van geweld. Vooral als er drank in het spel was. Vrienden van de 34-jarige vrouw vonden al lang dat ze verdachte moest verlaten, dat hij te veel dronk en niet goed voor haar was.

Die dag had ze hem al meerdere keren berichtjes gestuurd: als hij vanavond dronken zou zijn, wilde ze niet dat hij langs kwam. Het was een duidelijke boodschap, maar verdachte heeft die later op de dag, in zijn dronkenschap, volledig genegeerd.

Doordat de vrouw de voicerecorder van haar telefoon had aangezet, zijn er duidelijke audio-opnamen van de ruzie en wat er aan het einde daarvan gebeurde. Het begon met ruzie, die te horen is, maar waar het werkelijk over ging is niet heel duidelijk. De verdachte schreeuwde woedend tegen zijn vriendin, met dubbele tong. Zij vroeg hem vooral meerdere keren om weg te gaan.

Op een gegeven moment is een ijselijke gil te horen, gevolgd door stilte. Na een tijdje lijkt verdachte te schrikken en is te horen hoe hij tegen zijn vriendin roept: “Sorry, sorry, (…) ik weet ook niet waarom ik het deed.” Het slachtoffer leeft dan nog, maar de hulpdiensten die door de verdachte zijn gebeld, kunnen niets meer voor haar doen.

De verdachte is duidelijk in shock over wat er is gebeurd. Nadat de politie hem de audio-opname liet horen klapte hij dicht. Hij erkende dat hij was te horen op de opname, maar meer heeft hij daarover niet kunnen verklaren. Hij heeft vanaf het begin verklaard zich niet te kunnen herinneren wat hij heeft gedaan en waarom. In het bloed van verdachte is een hoog alcoholpercentage aangetroffen.

Uit alles blijkt dat verdachte geschokt is, dat dit nooit zijn bedoeling was en dat hij rouwt over zijn daad en het overlijden van zijn vriendin. Tegelijk staat buiten kijf dat het aan verdachte te wijten is dat het zover is gekomen. Hij heeft er zelf voor gekozen stomdronken te worden en daarna naar haar huis te gaan. Hij had weg moeten blijven, of weg moeten gaan. Aan de verzoeken van zijn vriendin moeten voldoen.

De officier van justitie eiste op de zitting 9 jaar cel tegen de man. Over drie weken doet de rechtbank uitspraak.

Solaine Nederland vriend Noordwijk Solaine Nederland vriend Noordwijk

Solaine Nederland vriend Noordwijk
Lees hier meer over de zaak op boevennieuws.nl